Бившият длъжностен министър-председател и сегашен водач на Български възход Стефан

...
Бившият длъжностен министър-председател и сегашен водач на Български възход Стефан
Коментари Харесай

Стефан Янев: Като премиер не вярвах на Кирил Петков

Бившият служебен министър-председател и настоящ лидер на " Български напредък " Стефан Янев разкри пред БТВ, че не е вярвал на Петков, досега в който сегашният министър ръководител бе министър на стопанската система в неговото служебно държавно управление.

Спомнете си историята с електрическите коли и тези инвеститори, които трябваше да дойдат в Ловеч. До къде стигнаха и по какъв метод се развива тази история?, попита Янев. Красива война няма. И това в Украйна, безспорно, е война. Война за хората, които са там. Война за тези, които се борят. Използвайки думите " военна намеса ", аз цитирах Владимир Путин, опита още един път да се оправдае за уволнението си като министър на отбраната в държавното ръководство на четворната коалиция.

Управляващата коалиция не е способна да издържи на ударите на времето и проблемите, които се задават на хоризонта ", посочи Стефан Янев. И планува предварителни избори до края на годината.

Управляващата коалиция с изключение на, че не основава условия за решение на рецесиите, в които живеем, и проблемите, които ни заобикалят напълно на ежедневна база, единствено че ги задълбочава, основава нови проблеми, акцентира Янев.

Ако погледнете дневния ред, включително от тази седмица, най-малко два проблематични въпроси или тематики се зададоха със сериозна конотация.

Първата е националният план за въвеждането на еврото, който някак си измежду другото беше приет в тишина и утешение, без обществено обсъждане. Беше приет с едностранно поведение на съдружните сътрудници, които споделят:

" Ние гласувахме против, само че виждате ли то би трябвало да върви ". Българският лев идната седмица ще чества 142 години от появяването си като национална валута, а ние закриваме и този подробност ", заяви Стефан Янев. Той назова мракобесие закона на Асен Василев, който планува учредяване на черни описи от хора и компании, на които имуществото ще може да се запорира без съд и присъда - само по донос.

Когато приказваме за законодателство, нека то да бъде много тъкмо и да не дават самостоятелност за необятна интерпретация, извънредно когато става въпрос за имуществото на частни субекти, добави Стефан Янев.

Той коментира и спирането на газовите доставки от Русия към България.

Бих претендирал от съответните специалисти от държавната компания " Булгаргаз " да предложат най-хубавото решение. Най-доброто решение може да бъде едно или друго, единствено че в последна сметка би трябвало да бъде защитен изгодата на българските потребители във връзка както на предвидимостта на налични количества, по този метод и по отношение на цената, показа Стефан Янев.

Той значи още, че когато искаш да избягаш от причинност от един доставчик, не би трябвало да се поставяш съгласно на друг доставчик, а да намериш способ да имаш равнопоставеност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР