Бившият депутат Татяна Дончева няма да бъде разследвана за корупционно

...
Бившият депутат Татяна Дончева няма да бъде разследвана за корупционно
Коментари Харесай

Прокуратурата няма да разследва Татяна Дончева за скандала 500к

Бившият народен представител Татяна Дончева няма да бъде разследвана за корупционно закононарушение. Това заяви ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова пред публицисти.

Припомняме, че в края на живота на предходното Народно заседание ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов упрекна Дончева, че е предлага рушвет на депутата от неговата партия Радостин Василев , с цел да получи поддръжка за бъдещо държавно управление.
Спецпрокуратурата към момента не е завършила инспекцията на Татяна Дончева
Специализираната прокуратура към момента не е завършила инспекцията, чийто обект е някогашната зам.-председателка на Народното събрание от ИБГНИ Татяна...
Прочети повече
Според Василев Дончева го е потърсила, откакто е станало ясно, че Има Такъв Народ няма да осъществя мандат за държавно управление. Първоначално тя го е поканила на среща в нейния офис, само че той е отказал и тя е пристигнала в неговата адвокатска адвокатска фирма. Това е станало на 12 август по здрач. Василев акцентира, че край адвокатската фирма му има охранителни камери, които са записали по какъв начин Дончева идва и по какъв начин си потегля.

Василев, който сега е състезателен министър, описа, че Дончева му споделила, че в Има Такъв Народ има " петдесетина естествени хора, които могат да изземат функционалностите на сценаристите, да ги натикат в ъгъла, тъй като, видите ли, сценаристите са неприятни, те пречат на естествената политика в страната и на образуването на кабинет ". И развила пред него проект, съгласно който въпросните " естествени хора " трябвало да отстранят сценаристите от управлението на партията, с цел да може да се работи с нея. Другият вид бил да бъдат отцепени 20-30 депутати от Има Такъв Народ, които да гласоподават отвън политиката на своята партия.

" Има единствено рехави данни за осъществено закононарушение ", разяснява днес  Валентина Маджарова пред публицисти.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР