Бившият депутат от Има такъв народ Станислав Балабанов коментира днешната

...
Бившият депутат от Има такъв народ Станислав Балабанов коментира днешната
Коментари Харесай

Човек на Слави нападна клет бесепар! Причината

Бившият народен представител от " ИТН " Станислав Балабанов разяснява днешната позиция на Явор Божанков от Българска социалистическа партия, който се разгласи за изпращането на военна помощ към Украйна. Това му коства освобождение от парламентарната група на партията.

" Бившият мой сътрудник депутат Божанков към този момент не е част от Българска социалистическа партия. А за какво не е част от Българска социалистическа партия - тъй като през днешния ден от трибуната излезе и изрази личното си мнение по проблема обвързван с оръжието за Украйна. Той чак през днешния ден изрази персоналната си позиция. Аз си припомням негови изяви по малкия екран от април месец, когато ние още бяхме част от съдружното съглашение. Когато той не беше в Украйна, а ние бяхме - с цел да забележим по какъв начин наподобява войната ", сподели при започване на предаването си по " 7/8 ТВ " " Студио Хъ " Балабанов.
-->
" Тогава той споделяше в ефира на националните малките екрани, че би трябвало решението за един подобен проблем да е на суверена. След като суверена показва неутралитет, страната би трябвало да се съобрази с желанието на суверена. А не ГЕРБ, тъй като тогава бяха вкарали законопроект за оръжието, да вкарват някакъв законопроект, да го обръщат въпроса да е с чисто политическа цел, и ние да вършим нещо, което да е в ущърб на обществото. Кога си смени визията Божанков за Украйна?

Снощи ли? Защо? Хубаво е да следим ходовете му оттук насетне. Може да си е постлал добре. Защото нормално такива неща в политиката по тази причина се случват. Това е мое мнение, несъмнено ", разяснява някогашният народен представител от Има Такъв Народ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР