Бившият депутат от ДПС Бюнамин Хасан влиза в парламента като

...
Бившият депутат от ДПС Бюнамин Хасан влиза в парламента като
Коментари Харесай

Ето кои депутати влизат в НС вместо избраните за министри

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Бюнамин Хасан влиза в Народното събрание като народен представител от ПП-ДБ на мястото на определения за министър-председател Николай Денков. Той беше втори в шуменската листа на обединението. Хасан е бил ръководител на общинската организация на Движение за права и свободи в района, претендент за кмет и зам.-областен шеф, само че напусна през 2017 година

 

Трима нови депутати влизат на мястото на определените за министри Асен Василев, Атанас Славов и Андрей Цеков. Това са  от Хасково - Веселин Недев, от Стара Загора - Радослав Василев; и двамата някогашни депутати в предходното Народно събрание; и от 24 изборен район-София - Росица Пандова. Преди 10 години тя е била кандидат-депутат от листата на " Ред, правда, правдивост ", партията на Яне Янев.

 

Всички нови депутати са представители на " Продължаваме промяната ".

Настоятелството на фондация „ За нашите деца “, с цялостно болшинство, е избрало Мариана Тасева за изпълнителен шеф на организацията, откакто досегашният ръководител Иванка Шалапатова пое поста министър на труда и обществената политика. След 26-годишна активност за фондацията, доктор Шалапатова способства за смяната в живота на над 22 000 деца и фамилии в България, акцентират от " За нашите деца ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР