Бившият депутат от БСП Мартин Захариев се самопредложи за бъдещ

...
Бившият депутат от БСП Мартин Захариев се самопредложи за бъдещ
Коментари Харесай

Бившият депутат от БСП Мартин Захариев се заяви за следващ министър на туризма

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Мартин Захариев се самопредложи за предстоящ министър на туризма. Това той направи в извънредно просторно изявление в утринния блок на Българска национална телевизия при Георги Любенов. Особено усещане направи фактът, че другите посетители, като доцент Мангъров, Стоян Михалев, Волен Сидеров бяха претупани небрежно от Любенов, който непрестанно подканяше гостите да бързат, а на Захариев се даде задоволително време да разтяга локуми на тематика туризъм.
Мартин Захариев беше определен за червен народен представител като креатура на Сергей и Моника Станишеви. Захариев е някогашен издател на списанието "Плейбой " в България и сегашен член на Обществения съвет на Българска национална телевизия, комплициран там от уволнения за шофиране пийнал, някогашен общоприет шеф Константин Каменаров.
Сигурно част от привилегиите на синекурният Обществен съвет на Българска национална телевизия е опцията да вземат участие където и колкото си желаят в националната медия. И най-важният въпрос. Като какъв е поканен Мартин Захариев и му е обещано толкоз доста ефирно време? Какъв специалист е в този отрасъл? Колко хотела или заведения има? Управлявал ли е нещо в туристическата промишленост? Какъв управнически и административен опит има?Разбира се нямаше и кой да го попита. Но от диалога и думите му се разбра, че Захариев май има огромни мераци да ръководи туризма.
Надали браншът елементарно ще преглътне да го командват сходни персони. Иначе в сутришния блок се беше спретнал с доста цветни облекла. Много чаровно стояха и шарените му чорапки на фона на помпозните приказки за визионерството в туризма и новото "ребрандиране на бранша ". Да му мислят тези, които ще го правят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР