Бившият депутат Иван Хиновски напуска Има такъв народ“. В съобщение

...
Бившият депутат Иван Хиновски напуска Има такъв народ“. В съобщение
Коментари Харесай

Бившият депутат Хиновски напуска ИТН: Нищо обещано в енергетиката не е изпълнено от правителството

Бившият народен представител Иван Хиновски напуща „ ИТН “. В известие в профила си във Facebook той споделя, че не утвърждава политиката на партията през последните месеци в региона на енергетиката и лансирането на инцидентни лица на виновни позиции.

„ Изразявам отрицание и се диференцирам от кадровата политика на партията през последните месеци в региона на енергетиката и лансирането на инцидентни лица на виновни позиции. Нещо повече: Нищо от промените, които обещахме на гласоподавателите си не бе изпълнено, нито бяха направени и опити за това. А предложихме най-хубавата за България енергийна стратегия по мнението на редица авторититни български и европейски сътрудници “, написа той.

„ Предстои разискване на енергийната политика на България на Евроатлантическа конференция, на която като специалист би трябвало да споделя постигнатото от държавното управление. Разбирате какъв брой ще ми бъде мъчно да не бъда справедлив! Независимо от моето овакантяване на Има Такъв Народ ще продължа да работя за промените в българската енергетика като специалист, а не политик, какъвто постоянно съм се старал да бъда, за повишение на енергийната сигурност на страната и превъзмогване на енергийната беднотия “, написа Хиновски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР