Бившият брокер Джордан Белфорт, чиято жизнена история е в основата

...
Бившият брокер Джордан Белфорт, чиято жизнена история е в основата
Коментари Харесай

Вълкът от Уолстрийт съди продуцента на филма

Бившият брокер Джордан Белфорт, чиято витална история е в основата на сюжета на кино лентата „ Вълкът от Уолстрий “ желае 300 милиона $ от продуцента на  филма - компаниятата Red Granite Pictures, оповестява Военновъздушни сили.

Белфорт е завел правосъден иск против нея поради разкритията, че компанията е направила кино лентата с откраднати пари от Малайзия.

Прототипът на основния воин твърди, че е бил измамен, когато е продавал правата за своята автобиография.  Финансистът декларирал, че не знае за машинациите. Той изразил страдание, че се надявал, че това ще бъде първата в живота му почтена договорка, само че се оказало противоположното. Сега  иска парите, тъй като бил подведен.

През юли 2019 година продуцентът на „ Вълкът от Уолстрийт “ Риза Азиз беше арестуван в Малайзия по отношение на обвиняване за изгубване на 4,5 милиарда $ от държавния фонд 1MDB, който пък бил следен от някогашния министър председател.

Подозрението е, че парите са употребявани за финансиране на паметния филм, който беше номиниран за пет оскара, само че не взе нито един.

Филмът бе сниман по записките на някогашния брокер и създадетл на компанията Stratton Oakmont Джордан Белфорт. В края на 90-те години на предишния век той лежа две години в пандиза по обвиняване във финансови измами.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР