Бившият бразилски защитник на Интер Лусио коментира тежката финансова в

...
Бившият бразилски защитник на Интер Лусио коментира тежката финансова в
Коментари Харесай

Лусио: Не си спомням с добро периода в Ювентус

Бившият бразилски бранител на Интер Лусио разяснява тежката финансова в клуба, някогашният ментор на Юве и "нерадзурите " Антонио Конте, както и назначението на някогашния си ментор Жозе Моуриньо отпред на Рома.

“Интер гради отначало. Нормално е да има финансови проблеми след пандемията, само че най-важното е да ги превъзмогне. Точно по тази причина не съм сюрпризиран от напускането на Антонио Конте. Никой не знае какво той си е помислил, откакто си потегли “, стартира бразилецът

„ Сега ние опознаваме Симоне Индзаги и неговото предпочитание да практикува добър футбол. Аз също бях заставен да напусна Интер, тъй като те започнаха да градят нов тим. В Ювентус заварих трима бранители от националния тим на Италия. Това не беше елементарен интервал и нямам приятни мемоари от него. Затова Интер е моят тим в Италия “, показа международният първенец с Бразилия от 2002 година.

„ Жозе Моуриньо в Рома? Странно е за тези, които изживяха доста мощни страсти с него, само че това е част от работата. Той е най-хубавият треньор, който в миналото съм имал. Строг е, само че също по този начин пореден и правилен. Той в никакъв случай не желае да губи и Рома избраха верния човек, който да ги върне на върха”, приключи Лусио пред италиански медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР