Бившият бразилски национал Густаво, който е част от тима на

...
Бившият бразилски национал Густаво, който е част от тима на
Коментари Харесай

Съотборник на Кристиано: Присъствието му прави нещата по-трудни за нас

Бившият бразилски национал Густаво, който е част от отбора на Ал-Насър, направи забавен коментар във връзка наличието на Кристиано Роналдо в отбора. Според него в този момент вместо да улесни нещата с наличието и класата си, португалската звезда е усложнила обстановката за един от любимците за купата в Саудитска Арабия, защото в този момент съперниците на отбора са доста по-мотивирани. 
 Ал-Насър не е подвластен от Роналдо, счита треньорът Ал-Насър не е подвластен от Роналдо, счита треньорът
“Присъствието на Кристиано Роналдо прави нещата по-трудни за нас, защото всеки отбор се стреми да се показа по-възможно най-хубавия метод против него и това ги стимулира. Разбира се, наличието му е и огромен плюс за нас, тъй като останалите играчи се учим всеки ден, като се има поради неповторимите му механически и физически качества, ” съобщи Густаво. К

ристиано Роналдо подписа рекорден контракт с Ал-Насър на стойност към 175 милиона паунда на година. До момента обаче португалецът съумя да вкара едвам един гол от дузпа в трите си участия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР