Бившият баскетболист Мат Барнс коментира темата за “контузията” на ЛеБрон

...
Бившият баскетболист Мат Барнс коментира темата за “контузията” на ЛеБрон
Коментари Харесай

Мат Барнс: ЛеБрон не е контузен, Лейкърс му дават почивка преди плейофите


Бившият баскетболист Мат Барнс разяснява тематиката за “контузията” на ЛеБрон Джеймс. 35-годишният плеймейкър на ЛА Лейкърс пропусна срещата с Хюстън Рокетс, а като причина за това бе посочена контузия в слабините. Барнс съобщи, че сходна травма лишава много време за лечение и Лейкърс просто са дали отмора на Краля.  ЛеБрон Джеймс пропуща мача с " ракетите "

“Хората не схващат, че травмите в слабините не са леки, няма по какъв начин да пропуснеш един мач и за идващия да се чувстваш по-добре. Истинска контузия в тази зона лишава доста време. Не съм сигурен, че ЛеБрон страда тъкмо от това. Мисля, че Лейкърс просто го резервираха, знаейки че са разбрали обстановката в балона”, сподели Барнс в предаването на ESPN First Take.

“Те знаят едно нещо сигурно - ЛеБрон ще би трябвало да бъде свръхчовек, какъвто постоянно е бил. Той ще играе по 43-45 минути на вечер. Сега е времето да му се дава отмора. Веднага щом плейофите стартират, за Брон няма да има безусловно никаква почивка”, добави първенецът с Голдън Стейт от 2017-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР