Бившият български национал Андрей Гълъбинов стана част от историческото посещение

...
Бившият български национал Андрей Гълъбинов стана част от историческото посещение
Коментари Харесай

Български футболист отиде в Рим, вкара гол и видя папата

Бившият български национал Андрей Гълъбинов стана част от историческото посещаване на футболния тим на " Специя " при папа Франциск. Играчите и управлението на дебютанта в италианския хайлайф бяха признати на визита при Светия отец във Ватикана през днешния ден, откакто нощес отборът гостува в Рим против " Рома " за мач от 1/8-финалите за Купата на Италия.

Гълъбинов беше в основата на популярен триумф за скромния отбор с 4:2 след продължения против столичния гранд. Българинът означи първия гол и направи асистенция за втория в първия си мач като титуляр от октомври насам. Героичният триумф на " Специя " беше маркиран и от самия Франциск, който се слави като буен футболен ентусиаст на отбора от родния си Буенос Айрес " Сан Лоренсо ".

" Поздравления, тъй като вие се справихте отлично през вчерашния ден - обърна се папата към футболистите. - В Аржентина ние танцуваме танго, а тангото е музика с размер 2/4. Днес вие сте 4:2. Поздравления и продължавайте в същия дух. "

В знак на благодарност от клуба подариха на папа Франциск фланелка на " Специя " с №1 и неговото име на гърба, както и топка с подписите на всички играчи на отбора.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР