Бившият български национал Андрей Гълъбинов остана без гадже. Таранът е

...
Бившият български национал Андрей Гълъбинов остана без гадже. Таранът е
Коментари Харесай

Италианската сексбомба скъса с Андрей Гълъбинов /снимки/

Бившият български национал Андрей Гълъбинов остана без гадже. Таранът е скъсал с италианската сексбомба Наташа Чинели.
Къдрокосата хубавица и футболният нападател бяха дружно от 2 години. Дори имаше съществени клюки, че готвят българо-италианска женитба. Очевидно тя по този начин и няма да се състои, тъй като двамата са се скарали. Не е ясно дали причина за разлъката е трети човек.
Информациите са разлъка сред едрогърдата Чинели и Гълъбинов се удостоверяват и от персоналните им профили в инстаграм. Доскорошните влюбени са изтрили всичките си общи фотоси. Преди това те не се притесняваха да демонстрират по-интимни фрагменти от свои почивки. Сега, наподобява, всичко това е в историята.
Нападателят не кара най-хубавите си дни. Освен че остана без една от считаните за най-красиви италианки, на него не му върви изключително и на терена. През този сезон в Серия "Б " е вкарал единствено едно попадение за състава на "Специя ". За съпоставяне, предходната акция Гълъбинов заби 6 попадения в 26 мача за същия отбор. Българският футболист скоро не е викан и в националния тим, където има 11 мача и 2 гола.
През този месец Андрей ще навърши 31 години и към този момент не е първа младост. С досегашната си половинка Наташа се срещат около футбола. Тя е сестра на полузащитника на "Виченца " Антонио Чинели. Двамата с Гълъбинов са някогашни съотборници и другари от "Новара ". Оттогава девойка Чинели хлътва по българина и постоянно обикаля стадионите в Италия, с цел да го поддържа от трибуните. Заради обилния си бюст тя е изключително известна във футболните среди.
Близки въпреки всичко имат вяра, че Андрей и Наташа може и да се съберат още веднъж, защото и различен път са се карали, а след това са си прощавали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР