Бившият български нападател Димитър Бербатов посъветва Манчестър Юнайтед какво да

...
Бившият български нападател Димитър Бербатов посъветва Манчестър Юнайтед какво да
Коментари Харесай

Бербатов даде насока на Юнайтед за казуса Игало

Бившият български нападател Димитър Бербатов посъветва Манчестър Юнайтед какво да направи със стрелеца Одион Игало. Нигериецът впечатли в дребното си мачове за британския клуб, откакто пристигна чартърен през зимата от Шанхай Шенхуа януари месец. Неговият наем изтича в края на май, а Юнайтед желаят да видят по какъв начин ще се реши бъдещето на Висшата лига преди да предприеме каквито и да било дейности по договаряния с Игало.

Бербатов обаче има вяра, че Ман Юнайтед би трябвало да резервира връзките си с нападателя до края на сезона, по всяко време той, откакто 30-годишният състезател може да осъществя още попадения за клуба от „ Олд Трафорд”. „ Юнайтед би трябвало да знае какво да прави с Игало. Ако знаят, че ще го изгубят, би трябвало да намерят различен, който да го замести. Ако към момента не са намерили подобен, бързо би трябвало да реагират. Добрият вид е той да остане, защото има опит във Висшата лига, което е огромен плюс. За девет мача може да реализират съглашение и по-късно да се върне в Китай – това е най-хубавото съгласно мен”, сподели Бербо пред британските медии.

Българинът счита, че в случай че един тим загуби състезател чартърен заради пандемията, то дадената футболна федерация би трябвало да разреши на клуба да откри различен състезател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР