Бившия зет на Христо Стоичков Лука Белич, който беше женен

...
Бившия зет на Христо Стоичков Лука Белич, който беше женен
Коментари Харесай

Бившият зет на Стоичков с нова любовна тръпка

 Бившия шурей на Христо Стоичков Лука Белич, който беше женен за дребната му дъщеря Христина, към този момент има нова любовна тръпка.

Хърватинът самичък се похвали като си пусна селфи в Инстаграм с чаровна тайнствена брюнетка. Към фотографията беше добавил няколко сърца, изразявайки по този метод възприятията си към новата си другарка. Белич незабавно беше залят от въпроси коя е мистериозната дама, само че той по този начин не отговори на приятелите си. Впоследствие, нервиран от интереса към любовния му живот, изтри фотоса. Иначе от фрагмента ясно си проличава, че Лука е много благополучен с новото си мистериозно гадже и връзките им надалеч не са мимолетни. Белич се надява, че най-сетне е намерил дамата на живота си и ще може да свие устойчиво фамилно гнездо и да стане татко, откакто преди година се раздели с палавата Христина Стоичкова.

През месец март някогашният тенисист влезе в сръбското риалити   " Задруга ", което е еквивалент на известния у нас формат " Биг Брадър ", където разкри много скандални детайлности към развода си с Христина. В ефир той пусна бомбата, че Христина е отговорна за раздялата им, като подозира, че Сточикова му е изневерила. Проблемите сред двамата почнали през 2018 година, когато дъщерята на Камата се прибрала за малко в България, а когато се върнал назад в Америка изцяло се преобразила. Тенисистът усещал коренна смяна в държанието й в негативна посока.

" До момента в никакъв случай не е имало съмнение сред нас. Не съм гледал телефона й, нито тя моя ", описа Лука. Постепенно червят на подозрението почнал от ден на ден да помрачава мислите му и един ден решил да наблюдава Христина. Засякъл я да води  дълъг телефонен диалог. Когато се доближил до нея тя се тормозила и протекция екрана на телефона. Въпреки настоятелните питания, по този начин не получил отговор с кого беседва. В  предаването Белич разкри още, че дъщерята на Стоичков насмалко да му  докара проблеми със закона. По думите му Христина се опитвала да го провокира да я удари, а както е известно в Щатите, където младо семейство живееше, законите във връзка с домашното принуждение са извънредно строги. Според описа на Белич съмнението, че Христина му изневерява е повода за раздялата им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР