Бившите вече депутати коментираха новите стари служебни министри. Оценките за

...
Бившите вече депутати коментираха новите стари служебни министри. Оценките за
Коментари Харесай

ГЕРБ доволни от новото служебно правителство. Другите скептични.

Бившите към този момент депутати разясниха новите остарели служебни министри. Оценките за свършеното от служебния кабинет на Румен Радев не бяха положителни или неприятни - упованията от министрите му обаче са по-високи.

Според ГЕРБ-СДС служебните министри са си свършили добре работата в тежките условия, в които са управлявали до момента.

„ Общо взето съгласно мен нещата са се случили по този начин - Радев ги е събрал и е споделил “всички министри крачка напред - Минеков, ти къде бе? ”. Така е станало съгласно мен, тъй като той няма съображение да е неудовлетворен от множеството, както и ние “, показа Любен Дилов-син от ГЕРБ-СДС.

Оценка за работата на служебния кабинет до момента от Политическа партия нямаше. Има упования.

„ Най значимото нещо, което новият кабинет би трябвало да направи и това би трябвало да е единствения и главен фокус, е да направи по този начин, че изборите да са почтени, предизвикването в този момент е по-голямо с хартиената бюлетина “, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

По-голямата част от партиите не чакат нещо в политиката и насоката на служебния кабинет да се промени.

„ Нямаме упования към служебния кабинет “, отсече водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

„ Още от същото, какво друго можем да чакаме? Да се надяваме да не създадат някакви пакости в интервала на изборите “, заръча съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов. А сътрудника му от " Български напредък " Виолета Комитова ожали служебните министри: „ Не мога да давам оценка на цялото държавно управление... не им е елементарно “, сподели тя.

Имаше и рецензии.

„ Да работи по добре от остарелия длъжностен кабинет макар, че щом са същите лицата е доста мъчно да се разяснява “, предложи Георги Гьоков (БСП).

„ Някой път ще създадем разбор и дисекция на казуса по кое време и по какъв начин разговорът излезе от полето на политиката “, даде обещание Мустафа Карадайъ (ДПС).

Депутатите от 48-ото Народно заседание към този момент са безработни. За разлика от тях служебните министри ще са отпред на страната най-малко още два месеца.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР