Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани заедно

...
Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани заедно
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек заедно на почивка: събира ли се Бенифър отново?

Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха видяни дружно преди дни, само че слуховете за повторното събиране на двойката бързо бяха разсеяни от източници, които настояват, че сред звездите има единствено другарство.

След като артистът беше видян да посещава дома на певицата в Лос Анджелис на няколко пъти, в този момент двамата снимани на отмора в Монтана през уикенда .

Пътуването им поражда нови сантиментални теории за бъдещето на Бенифър , както беше известна двойката по време на връзката им. Лопес и Афлек се разделиха малко преди плануваната си женитба през 2004 година откакто бяха сгодени в продължение на две години.

По мотив фрагментите на двамата, уловени от папараци през почивните дни, източник твърди пред Entertainment Tonight, че 51-годишната певица и 48-годишният артист имат „ естествена химия “ , когато са дружно.

„ Те си прекарват добре, когато са дружно, и нещата сред тях са лесни, занимателни и вълнуващи “ , споделя още източникът. „ Поддържаха връзка през годините, тъй че да се свържат още веднъж не е голяма изненада за техните другари. Бен пази Джей Ло и те се пробват да бъдат допустимо най-дискретни. “

Според Е! News, двамата почивали сами в клуб Йелоустоун в Монтана за една седмица. Междувременно източник на People твърди: „ Те имат мощна връзка. Всичко беше бързо и интензивно, само че Дженифър е щастлива. “

След раздялата си Лопес и Афлек поддържат другарски връзки, каквито певицата и актриса съумява да резервира с няколко от някогашните си сътрудници, най-много бащата на нейните близнаци Марк Антъни. По-рано източник на Entertainment Tonight удостовери, че Джей Ло и Бен са прекарвали време дружно неотдавна, само че единствено като другари.

„ И двамата се възхищават един на различен в професионално отношение, почитат се и се усещат удобно един с различен “, твърди анонимникът и прибавя: „ Дженифър и Бен се виждаха няколко пъти след раздялата ѝ с Алекс (Родригес). Джен и Бен останаха другари през годините и двамата към момента са тъкмо това - другари. “

Концертът Vax Live обаче провокира още спекулации. Двамата освен участваха дружно в събитието, само че по-наблюдателните видяха, че в осъществяването си Лопес е присъединила акомпанименти от песента си “I’m Glad” от 2002 година, отдадена на Афлек. Заклетите почитатели на Джей Ло означават, че певицата заобикаля парчето, въодушевено от връзката с Афлек, след раздялата им.

В средата на април Дженифър Лопес и нейният избраник, бейзболистът Алекс Родригес оповестиха публично раздялата си. Дни преди този момент Бен Афлек беше представен от сп. InStyle за материал, отдаден на музикалната звезда. Актьорът се изрече дълго и ласкаво за Лопес, а част от думите му гласят: „ И до през днешния ден тя остава най-трудолюбивият човек, с който съм се сблъсквал в този бизнес. Тя има огромен гений, само че също по този начин е работила доста интензивно за триумфа си и съм толкоз благополучен за нея, че най-сетне наподобява получава това, което е заслужила. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР