Бившите депутати Николай Хаджигенов и Арман Бабикян ще трансформират движението

...
Бившите депутати Николай Хаджигенов и Арман Бабикян ще трансформират движението
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян правят партия

Бившите депутати Николай Хаджигенов и Арман Бабикян ще трансформират придвижването си „ Ние идваме! “ в политическа партия.

Целта им е да се даде опция на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо посланичество.

Ето позицията на „ Ние идваме! “:

„ Ние идваме! “ повече от месец подлагаше на критика аргументирано разновидността за подписване на държавна коалиция с ГЕРБ, под закрилата на Движение за права и свободи. Това към този момент е безсмислено. Имаше смисъл да го вършим, с цел да се избегне грешката, с цел да не бъдат излъгани хората, които повярваха в смяната, демокрацията и справедливостта. Днес те към този момент са излъгани.

Изтърпяхме обвинявания, просто тъй като не харесваме измяната и лъжата. Никой не може да ни убеди, че когато се събират една неистина с друга, се получава нещо положително. Няма такава политическа математика. Днес ни убеждават, че хаосът в институциите е резултат от многото избори, а не от дейностите на мафията и корупцията. Днес ни убеждават, че безпорядък са митингите, а спокойствието са сделките в незаконен картел. Днес се пробват да ни обяснят, че България ще напусне евроатлантическия път на придвижване – в никакъв случай няма да допуснем това. Българският народ има ясно мнение, тъй като даже платените сътрудници на Москва учат децата си на Запад, вършат спестявания в евро, вървят на екскурзии в Европа, а за Сибир са чели единствено в книгите.

Миналата Тройна коалиция сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори" още веднъж „ спасяваше “ България и нейния външнополитически курс – отново сред непримирими врагове, като младата вълна на Национална движение „Симеон Втори" и старите корупционери от Българска социалистическа партия, а Движение за права и свободи още веднъж спои кабинета. Така беше даден старт на най-голямата корупция, която естествено продължи с 12-годишното ръководство на Борисов.

Днес нямаме какво да обясняваме, само че хората знаят защо стачкуваха. То по нищо не наподобява на днешния ден. Вина за това състояние имат и фашизоидни плашила, които осребриха политиката на Путин. По време на Тройната коалиция тази роля играеше Атака. Отново получихме плашила за наивници и демократите забързано откриха „ избавление “ в скута на мафията от вчерашния ден. Точно през корупцията ползите на Путин пробиха снагата на страната ни.

Вина за това състояние има и президента Радев, който вместо да прави работата си по закон, се трансформира в люпилня на политически планове, от които самичък се отхвърляше. Защото от солидарна страна с една нападната и обезобразена страна, промени курса на България към студен наблюдаващ на човешкото злощастие. Защото неговият кабинет не заведе дело против Газпром, когато стопираха нелегално силата за нас. Защото няма право да афишира за войнолюбци хора, които желаят да запазят страната си от страна, която ни разгласи за зложелател. Защото настрана от европейската политика, се пробва да ограничи износа на оръжие за Украйна и да отбрани България от хибридните офанзиви на Кремъл.

Уважаваме специалистите в този кабинет, само че не одобряваме измамата, с която бяха конфигурирани от Политическа партия и Демократична България. Споменаваме тях, тъй като от ГЕРБ сме имали единствено едно условие – да слязат от власт. Има утринен ден и той евентуално ще пристигна скоро. Той е значим за стотиците хиляди, които повярваха в смяната, а не за нас като персони, не на партийните секретари и мераклиите за държавен пост. „ Ние идваме! “ ще дадем опция на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо посланичество.

Етикети: Арман БабикянНие идвамеНиколай Хаджигенов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР