Бивши кадри на Лудогорец са посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо,

...
Бивши кадри на Лудогорец са посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо,
Коментари Харесай

Хора на Лудогорец посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо

Бивши фрагменти на Лудогорец са посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо, оповестява " Мач Телеграф ". Става дума за някогашния състезателен шеф на " орлите " Методи Томанов и именития им футболист Марселиньо.

Именно двамата, които са в отлични взаимоотношения, са съдействали за прехвърлянето на еквадореца, който си потегли със скандал от бразилския Витория Баия.

Според осведомени Методи Томанов, който дълги години отговаряше за селекцията на Лудогорец, която беше напълно ориентирана към бразилския пазар, е бил помолен от " алените " за подпомагане в намирането на нов нападател от Южна Америка.

Тук се е намесил и Марселиньо, който до неотдавна играеше с Кайседо във Витория Баия и чудесно знае за напрежението на нападателя с клуба.

Както е известно, еквадорецът скъса едностранно договора си с бразилския тим, откакто не получи няколко заплати, а ЦСКА не заплати нито цент за прехвърлянето му. Впоследствие той беше картотекиран за efbet Лига служебно от ФИФА, тъй като от Витория Баия не изпратиха жълтата му карта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР