Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

XIV Черноморски туристически форум Рестарт на туризма – нова надежда ще е онлайн

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.В днешната необикновена конюнктура Варненската туристическа камара (ВТК) активизира сили и средства за осъществяване на обичайния Черноморски туристически конгрес, който тази година е 14-и подред. Той ще се състои виртуално на 23 и 24.04.2021 година при съблюдаване на всички противоепидемични наставления на контролните органи. Събитието се провежда с поддръжката на Община Варна, Министерството на туризма, Икономически университет – Варна и катедра " Икономика и организация на туризма “. То ще се излъчи от мултимедийното студио на Икономически университет – Варна и може да бъде следено онлайн в Youtube канала на ВТК.

Темата на форума е " Рестарт на туризма – нова вяра “. Участници от страната и чужбина ще показват мнения по отношение на действието на туризма в изискванията на Ковид-19 и ще споделят хрумвания за справяне с спешните провокации. С взор към бъдещето студенти ще презентират свои наградени разработки с изобретателни хрумвания за туризма. Част от събитието ще бъде отдадено на юбилея " Варна – 100 години курортен град “.

Сред лекторите са изключителният и пълномощен дипломат на Република България в Черна гора доктор инж. Меглена Плугчиева, Соня Георгиева – шеф на дирекция " Туризъм “ в Община Варна, проф. доктор Стоян Маринов – декан на факултет " Управление “ в ИУ – Варна, Илин Димитров – ръководител на ВТК и шеф на Център " Кариери, предприемачество и маркетинг “ в ИУ – Варна, водещи мениджъри на компании от туристическия отрасъл. Своя принос ще дадат и представители на науката с създаването на отчети, свързани с тематиката на конференцията, които ще бъдат издадени в специфичен алманах. Варненската туристическа камара е твърдо уверена, че сходни начинания сплотяват участниците в тях, покачват мотивацията и повдигат духа им в сериозни обстановки.

Всички искащи могат да се причислят към форума и да вземат участие интензивно,  задавайки въпроси на лекторите, с цел да се получи отворена полемика и да научат повече за последните трендове и събития в областта на туризма от експерти в бранша.

Пълната стратегия, лекторите и по какъв начин да се присъедините в действително време към форума можете да откриете на формалната му страница:

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР