Бивши и настоящи миски и манекенки изядоха хляба на професионалните

...
Бивши и настоящи миски и манекенки изядоха хляба на професионалните
Коментари Харесай

Моделки цакат професионални актриси: Яна Маринова залага на природни дадености, Диляна Попова учи занаят от Блатечки, самодейки бият инжекции в „Откраднат живот”

Бивши и сегашни миски и манекенки изядоха хляба на професионалните артисти. За това все по-често се оплакват в театралните и кино среди, написа „ Телеграф ”.

Доста завистливи погледи в последно време притегля Яна Маринова, която сега интензивно популяризира кино лентата, в който взе участие „ Диви и Щастливи ”. Маринова няма академично актьорско обучение. Завършила е 132-ро спортно учебно заведение с профил художествена гимнастика и лека атлетика. Има едно висше икономическо обучение, носителка е на купата Мисис България 2004г. Участвала е в сериалите „ Стъклен дом ”, „ Фамилията ” и „ Връзки ”. Снимала е във филмите „ 11 А ”, „ Привличане ” и „ Живи митове ”.  

Луиза Григорова постоянно е посочена за самодейна актриса, само че малко на брой знаят, че след изявите си на стилния подиум тя приключи НАТФИЗ. Попътен вятър кариерата й несъмнено получи след брака й с режисьора Мартин Макариев.

Звездата на манекенката Диляна Попова изгря в сериала „ Стъклен дом ”. Именно там тя завъртя обич с Асен Блатечки. Изглежда на него дължи ошлайфаното си театрално държание. В момента тя поставя доста професионални артисти в дребни си джоб, макар че е приключила колеж по облекло.

Мнозина млади артисти се питат за какво да посещават лекциите в НАТФИЗ, като гледат кариера на Катерина Евро. Трамплин за нея става филмът „ Оркестър без име ”. Преди това едвам 16-годишна тя се снима като модел в списанията „ Лъч ” и „ Лада ”, където е видяна. В момента осен като жури в „ България търси гений ” Евро се вихри в постановката на „ Горката Франция ” разчитайки на стабилен опит и гол гений. За разлика от сина си Сашо Кадиев, любимката на няколко генерации българи обаче не е помирисвала театралната академия ВИТИЗ.

Фотомоделът Ирена Милянкова направи шеметна кариера с помощта на героинята си Съни от престъпния шлагер „ Под прикритие ”. Сега тя впечатлява феновете по целия свят, където продукцията бе продадена. Може би кариерата й щеше да се развие още, в случай че не беше се посветила на фамилията си, като се грижи за 8 деца – шест свои и две доведени.

С изключение на Марта Вачкова в ролята на сестра Жекова, всички останали медицински сестри в сериала „ Откраднат живот ” са от самодеец нагоре. Въпреки това много почитатели към този момент има сексапилната Елена Карабойчева. На дребния екран тя влиза в ролята на сестра Чокова. Къдрокосата упоритост постоянно пуска предизвикателни фотоси, разкривайки съвършеното й тяло, с което притегля много мъжко внимание. Екранната сестра Чокова се е появявала епизодично в „ Под прикритие ”, „ Връзки ” и „ Столичани допълнително ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР