Бившето златно момиче Цвети Стоянова се върна в залата по

...
Бившето златно момиче Цвети Стоянова се върна в залата по
Коментари Харесай

Цвети се върна в залата

Бившето златно момиче Цвети Стоянова се върна в залата по художествена гимнастика. Това стана две години след съдбовния случай, който съвсем лиши живота й, научи HotArena .

Дотогава тя бе част от ансамбъла по художествена гимнастика, който по-късно завоюва игрите в Рио. Цвети пък е международна шампионка от Измир 2004.

В момента Стоянова е още веднъж в залата, само че към този момент като треньор на млади гении. Гимнастичката тренира деца в столичен клуб, а новината е доказана и от клуба.
„ Да, Цвети е треньор в клуб „ Амарант ”, разгласи президентът на клуба Теодора Стоянова.

Момиченцата, които упражняват там са на възраст от 4 години нагоре. Треньор в клуба е и Зорница Маринова, която бе част от ансамбъла спечелил олимпиадата в Атина през 2004 година, написа „ България през днешния ден ”.

Цвети е в клуба от началото на годината. Тя е най-новото попълнение в треньорския щаб и към този момент изведе част от девойките на първото им съревнование.

Ученичките й съумяха да заемат призови места на надпреварата през уикенда. А Стоянова помогнала на гимнастичките освен със препоръки, само че и с грим.

„ Достатъчно си взех от огромния спорт. Предпочитам да давам началото на всяка една гимнастичка ”, споделя шампионката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР