Бившето гадже на Михаела Филева – Павел, остана без дом.

...
Бившето гадже на Михаела Филева – Павел, остана без дом.
Коментари Харесай

Павел на Венци Венц заживя в студио

Бившето гадже на Михаела Филева – Павел, остана без дом. От известно време той спи в музикалното студио, което продуцентката Саня Армутлиева му е предоставила за работа. Там е занесъл и всичкия си багаж, призна неотдавна изпълнителят. По думите му, да живее в студиото от дълго време било негова фантазия.

"Всеки музикант желае това, с цел да може когато и да е на денонощието да стане от леглото и да запише музиката, която му е хрумнала. Иначе може да изпусне предстоящ шлагер ", надява се Павката. Според клюките обаче думите му нямат нищо общо с истината. В реалност той нямал пари за квартира, по тази причина се наложило да се нанесе там, където работи. Не е ясно къде отиват хонорарите му като водещ в "Гласът на България ", нито къде харчи парите, които взима от участията си с Венци Венц, написа "Уикенд ".

Любопитно е, че двамата с дуетната му половинка взимат едни и същи хонорари, само че единствено Павел бил постоянно без пари, до момента в който Венци не се оплаквал. Наскоро чаровният рапър от Бургас дефинитивно се раздели с колежката си Михаела Филева, която към този момент излиза с диригента Максим Ешкенази. Вероятно тя го е изгонила от общото им жилище и по тази причина е заживял на работното си място, разясняват в музикалните среди.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР