Бившата звезда от телевизионния сериал „Костюмари“ Меган Маркъл ще трябва

...
Бившата звезда от телевизионния сериал „Костюмари“ Меган Маркъл ще трябва
Коментари Харесай

Нещата, които Меган Маркъл няма да може да прави след сватбата

Бившата звезда от телевизионния сериал „ Костюмари “ Меган Маркъл ще би трябвало да свикне с някои съществени промени в живота си, откакто публично стана член на най-популярното кралско семейство в света.
Новата Херцогиня на Съсекс към този момент няма да може да прави редица неща, като те варират от по-скоро занимателни до съществени.
Кралската светба бе на 19 май, когато принц Хари и холивудската актриса си споделиха „ да “.

Гръмна всеизвестен скандал към кралската женитба на принц Хари и Маркъл
Меган сигурно се е подготвила да прекара живота си по разпоредбите, основани особено за английското кралско семейство.
Тя към този момент отхвърли оферта за селфи след годежа си с принц Хари, само че да споделя „ не “ ще би трябвало да се првърне в предписание за нея от в този момент нататък, написа Mirror.
Вероятно най-трудното нещо, с което ще би трябвало да свикне, е да бъде обградена непрекъснато от охранители. Да може да излиза сама на открито към този момент е в предишното й.
Ето всички неща, които са неразрешени на новата Херцогиня на Съсекс:
Селфита
Маркъл несъмнено се учи бързо. По време на първата й обществена поява с принц Хари в Нотингам след техния годеж Маган се държа като експерт пред множеството хора, само че също по този начин сподели учтиво на една двойка " нямаме право да вършим селфита. "
Да излиза сама
Тя влезе в параклиса Сейнт Джордж сама, само че като член на кралското семейство Херцогинята на Съсекс към този момент няма да може да се разхожда без охранители.
Сега, откакто към този момент е част от фамилията, това да се появява сама на обществени места остава в предишното й.

Най-важните моменти от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, на които сигурно не сте обърнали внимание (СНИМКИ)
Меган ще би трябвало да бъде с защита постоянно, когато е на обществено място.
Тя към този момент бе добре известна като актриса, само че в този момент, откакто се омъжи за принц Хари, се снабди и със международна известност.

Социални медии
Тя бе кралица на съобразителната самореклама, допълвайки актьорската си кариера с добре поддържан профил в Instagram и с начин на живот блог.
Имаше доста малко аспекти от живота на Маркъл, кото тя не споделяше със своите почитатели - от деликатните й и интелигентния съобщeния в Twitter до мнението й за разнообразни храни.
Миналата събота обаче бе комплициран краят на една епоха.
Меган бе изтрила профилите си в Instagram и Twitter още през януари, откакто преди този момент спря да написа и за блога си.
След сватбата обаче към този момент няма връщане обратно.
Гласуване
На уеб страницата на английския парламент под въпроса 'Може ли кралицата да гласоподава?,' се споделя: " Въпреки че не е неразрешено по закон, се смята за противоконституционно монарх да гласоподава по време на избори. "
Като държавен глава кралицата би трябвало да остане неутрална във връзка с политическите въпроси и не може да гласоподава или да се кандидатира на избори.
Въпреки че това се отнася само за кралицата, се счита, че всички членове на кралското семейство го съблюдават, съгласно Sun.
Къси поли
Меган се облича със жанр и консервативно, откогато стартира да се появява на събития, свързани с кралското семейство, и се счита, че тази наклонност ще продължи.
Да дава подписи
На членовете на кралското семейство им е неразрешено да дават подписи.
Счита се, че това е по този начин заради ограничения за сигурност. Правилото е въведено, с цел да не се улеснява подправянето на подписите на членовете на кралското семейство и всички те би трябвало да го съблюдават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР