Бившата звезда на Манчестър Юнайтед“ Кристиано Роналдо може най-накрая да

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед“ Кристиано Роналдо може най-накрая да ...

Закриват делото за изнасилване срещу Роналдо?


Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ Кристиано Роналдо може най-накрая да си отдъхне, ако делото за изнасилване срещу него, подадено от Катрин Майорга, бъде закрито завинаги. Адвокатите на футболната звезда настояват американския федерален съд да приключи делото на ищцата, която твърди, че е била сексуално насилена от звездата през 2009 след една нощ с него. Защитниците на Кристиано твърдят, че тимът на Катрин е подал „откраднати документи“ на полицаите в Лас Вегас, които се занимавали с разследването по случая.

По думите им адвокатите на г-жа Майорга са се обърнали към група хакери, търсещи повече документи, и предали незаконно защитени от уебсайта Football Leaks данни на полицията в Лас Вегас. Те настояват делото да бъде закрито, заради престъпление от страна на адвокатите на ищцата, пише Daily Mail.
Г-жа Майорга твърди, че е била насилена от футболиста през 2009 и е получила 375 000 британски лири, за да си мълчи. През 2028 година тя поиска преразглеждане на „споразумението“ си със звездата като сега настоява да получи от него 56 млн. британски лири.
Роналдо до последно отричаше обвиненията и да е плащал на жената.

Източник: tialoto.bg