Бившата звезда на Барселона Ривалдо коментира бъдещето на Лионел Меси,

...
Бившата звезда на Барселона Ривалдо коментира бъдещето на Лионел Меси,
Коментари Харесай

Ривалдо: Би било грандиозно Меси и Кристиано да играят в един отбор

Бившата звезда на Барселона Ривалдо разяснява бъдещето на Лионел Меси, откакто се появиха информации, че аржентинецът няма да възобнови контракта си с каталунския клуб и ще си тръгне от " Камп Ноу " през 2021 година.

" Щом Меси желае да напусне, значи нещо в съблекалнята на Барса не е наред. Може би той е изтощен от всички проблеми на клуб през последните месеци. Когато договорът му изтече, Лео ще е на 34 години, само че мисля, че с неговата класа умерено ще може да продължи да играе в Ла Лига. Би било тъжно да забележим по какъв начин Меси си потегля от Барселона, само че към момента се надявам това да не се случи ", сподели Ривалдо.

Rivaldo:

“When Messi’s contract ends, he'll be 34.

" Some agents are already dreaming about a Messi-Ronaldo double at Juventus and how big it will be around the globe. "

Imagine

[Betfair] pic.twitter.com/ePPEq5fiQb
— Goal (@goal) July 3, 2020 " Независимо от връзката си с клуба, Меси има право да напусне, в случай че реши. За него би било съвършено да се събере с Пеп Гуардиола, с който работиха толкоз добре в Барса. Колкото до Ювентус, допускам, че някои сътрудници към този момент мечтаят да съберат в един тим Меси и Кристиано Роналдо. Ако това се случи, ще е свветовен взрив. Вярвам, че Юве бързо ще успее да си върне вложените пари. Подобен тандем би влезнал в историята. Двамата най-хубави футболисти за последните 10 години да играят дружно... Това би било грандиозно ", счита международният първенец от 2002 година.

Темата за бъдещето на Меси бе коментирана и от някогашния президент на Барселона Жоан Гаспар.

Joan Gaspart: " Messi no se irá del Barcelona, no creo que haga esa jugada " https://t.co/HXbNGxyied
— MARCA (@marca) July 3, 2020 " Меси няма да напусне. Той е част от историята на Барса. Лео обича клуба. Семейството му се усеща удобно тук. Не знам за какво би трябвало да приказваме за неща, които няма да се случат. Тези клюки идват в миг, когато не всичко в клуба е наред. Те нараняват почитателите и радват враговете, само че съм сигурен, че Меси няма да направи сходно нещо ", съобщи Гаспар.

" Убеден съм, че Меси ще остане в Барселона до края на кариерата си. Но това не значи, че след това не може да отиде да играе на по-ниско равнище - в Китай, Япония или Съединени американски щати. Той има още няколко години, в които ще е най-хубавият в света, а тази купа ще си остане негова и по-късно, тъй като във футбола надали в миналото ще се появи нов Меси ", добави Жоан Гаспар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР