Бившата вече изпълнителна директорка на Агенция по вписванията (АВп) Зорница

...
Бившата вече изпълнителна директорка на Агенция по вписванията (АВп) Зорница
Коментари Харесай

Станаха ясни мотивите за оставката на шефката на Агенцията по вписванията

Бившата към този момент изпълнителна директорка на Агенция по вписванията (АВп) Зорница Даскалова разгласи, че с политически напън е бил изработен опит за отклонение вниманието "от директните реализатори и виновните лица " за срутва на Търговския указател.

Разкритието Даскалова прави в своята оставка, която подава в петък пред министъра на правораздаването, а Цецка Цачева я одобри неотложно, оповестява "Правен свят ". Даскалова декларира още, че преглежда отдръпването си като дълг, в резултат на невиждания срив на 9 август на Търговския указател, управляван от Агенция по вписванията. "Опитът да се отклони вниманието от директните реализатори и виновните лица, според подписаните контракти, ясно приказва за политически напън от избрани групи хора и следените от тях субекти ", написа Даскалова до Цачева, без да назова съответни имена на политици или партии.

В оставката си Зорница Даскалова показва още, че "в Агенция по вписванията се намира цялата документи, доказваща взетите управнически решения от всеки началник (новоназначаван съвсем всяка година), както и документираното положение на системите ". "Искрено се надявам да бъде оповестено какво е действителното положение на тези извънредно значими за страната системи, поради на следените и представени нагоре процеси ", приключва оставката на някогашната шефка на АВп.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР