Бившата вече изпълнителна директорка на Агенция по вписванията (АВп) Зорница

...
Бившата вече изпълнителна директорка на Агенция по вписванията (АВп) Зорница
Коментари Харесай

Стана ясно какво пише в оставката, която шефката на Агенцията по вписванията хвърли на Цецка Цачева

Бившата към този момент изпълнителна директорка на Агенция по вписванията (АВп) Зорница Даскалова разгласи, че с политически напън е бил изработен опит за отклонение вниманието " от директните реализатори и виновните лица " за срутва на Търговския указател. Разкритието Даскалова прави в своята оставка, която подава в петък пред министъра на правораздаването, а Цецка Цачева я одобри неотложно, оповестява " Правен свят ". Даскалова декларира още, че преглежда отдръпването си като дълг, в резултат на невиждания срив на 9 август на Търговския указател, управляван от Агенция по вписванията.

" Опитът да се отклони вниманието от директните реализатори и виновните лица, според подписаните контракти, ясно приказва за политически напън от избрани групи хора и следените от тях субекти ", написа Даскалова до Цачева, без да назова съответни имена на политици или партии.

В оставката си Зорница Даскалова показва още, че " в Агенция по вписванията се намира цялата документи, доказваща взетите управнически решения от всеки началник (новоназначаван съвсем всяка година), както и документираното положение на системите ".

" Искрено се надявам да бъде оповестено какво е действителното положение на тези извънредно значими за страната системи, поради на следените и представени нагоре процеси ", приключва оставката на някогашната шефка на АВп.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР