Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок

...
Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок
Коментари Харесай

Стенли заеквал след раздялата с Наталия Симеонова, пробвал да се самоубие от любов

 Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок Станислав Сланев-Стенли са живото доказателство за верността на поговорката " Старата обич наслойка не хваща ". Талантливият реализатор се завърна на сцената след 17-годишно неявяване. Новият му албум е озаглавен " Чужди тела ", а създател на три от десетте текста в него – " Тамагочи ", " Вън от мрака " и " Счупено сърце " са на някогашната му възлюбена Наталия.

По време на връзката си със Стенли в края на 80-те тя основава за него един от най-големите му шлагери – " Пътят към храма ". Сега отново твори рими за новия му албум. Останалите текстове в диска са на сътрудника му Любо Киров и текстописеца Александър Петров, основал емблематични шлагери за група " Тангра " и Лили Иванова. Освен като артист и композитор, в общественото пространство Стенли е прочут и като една от огромните любови на Наталия Симеонова.Двамата се срещнали през 1990 година, когато тя била студентка по публицистика и още не била известна. Той пък към този момент бил звезда от група " Тангра ". Стенли таман се бил върнал от Русия с музикалната тайфа. Запознанството им станало в дома на Пепи Писарски от група " Атлас ". 

" Ти си луда да тръгнеш с него, той ще ти лепне СПИН и ще те зареже ", бил първият коментар, който Наталия чула във връзка на връзката си с него. " Такова беше реномето му, когато станахме гаджета, и за едно 18-годишно момиче беше тежко тестване. Той ме ухажваше доста дълго. По това време аз бях захласната от подготовката за изпитите по публицистика и никак не ми беше до любовни страсти. Тогава той сподели, че в деня на последния ми изпит, в еди-колко си часа сутринта ще застане на аерогарата във Варна и ще ме чака до момента в който дойда, с цел да отидем на море дружно. Казах си: " Какво пък, за какво да не направя този опит? " Взех самолета за Варна с безспорното разбиране, че откакто той е ловджия, ще се развличам няколко дни и ще си потегли.

И по този начин, връзката ни продължи три години и половина, през които всички негови познати изумяваха какво се случва с него. На финала пък той сподели: " Какво направи с мен, промени ми възгледите на 180 градуса и ме остави да се мъча? ". След нашата връзка той беше станал в известна степен моногамен. Преди мен най-дългата му връзка е била 7 дни, и то тъй като са имали карта за море. По това време той беше паметна персона - артистът на " Тангра " и цели ята приятелки на песента кръжаха към тях ", разказвала е някогашната самодива на любовта.

Връзката на Наталия и българския Стинг почнала на смешка и траяла 3 години и половина - до мига, в който някогашната водеща не срещнала по-перспективния Денис Ризов. 

" Беше тръгнал да прави бизнес, беше станал човек с благоприятни условия... Ние не живеехме пищно. Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше извънредно да се прибира по дребните часове и да ляга в леглото ми, откакто малко по-рано е била в неговия креват. За рождения й ден, отново нямах пари, й бях подарил букет цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и до момента в който пихме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: " Виж самичък ". Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не устоях, взех си багажа и се махнах от общата ни квартира ", разказвал е музикантът. 

Наталия обаче има друга версия за раздялата им. Бившата водеща твърди, че Стенли пръв й е изневерил с певица, а за възмездие тя се хванала с бъдещия си брачен партньор Денис Ризов.  

" При цялото му тиранично държание, той изкарваше мен злодея. Гонил е от у дома мои сътрудници и другари, преравяше ми бележника с телефоните, пресрещаше ме пред Факултета по публицистика и в случай че не ме откри, търчеше към малкия екран. Не дай си боже да не ме откри, държеше сметка къде и с кого съм била. Той правеше всичко това, тъй като в неговия бележник дамите бяха разказани по този начин: " Биляна – очила ", " Траяна - дълги крайници ", " Катя – хубаво дупе ". Неговият личен опит го караше да подозира, че целият свят е организиран по този начин. Три-четири месеца преди да се разделя дефинитивно със Стенли, бях получила самопризнание от наша обща другарка - певица, по какъв начин една нощ я изнудил да вършат секс.

Много ме заболя, само че по едно и също време с това бях ужасно щастлива, че най-сетне имам съответна причина да го напусна. Може да ти е доста болно, само че може и да се окаже най-щастливото събитие в живота ти. Бях уверена, че ще отхвърля, само че той призна с безспорна лекост: " Ама какво, ти ме ревнуваш от този отпадък ли? " Отговорих му, че не става въпрос за ревнивост, а за двойнствения му морал - изискваше от мен нещо, което му беше мъчно да ми даде. И то, когато бях повярвала, че се е трансформирал. После той си " посипа главата с пепел ", събрахме се отново, само че към този момент знаех, че няма да е за дълго ", признава Наталия. 

Двамата непрестанно се карали кой пръв е кръшнал и последователно настъпил пъкъл в връзките им. Всеки дебнел другия и го подозирал. Певецът обичал Наталия и я ревнувал, а тя приемала това за душевен тормоз. Една вечер, след следващия скандал, тя не издържала и избягала от квартирата им. Отишла на хотел, а Стенли я обвинил, че е с любовника си. Когато Наталия дефинитивно избрала да е с Денис Ризов, Стенли изпаднал в дълбока меланхолия. Дори почнал още веднъж да заеква – говорен недостатък от детските години, който краткотрайно бил преодолял. 

Чувствителнитя музикант се затворил в себе си, не желал да вижда никого и спрял да твори за дълъг интервал от време. От черната дупка, в която се намирал, го извадила певицата и актриса Людмила Сланева-Локо. В началото тя единствено другарски го утешавала, само че от дума на дума се влюбили и се оженили. Скоро след сватбата им се родила и щерка им Никол, която през днешния ден е на 17 години. По време на присъединяване си в предаването " Музикална академия " Стенли искрено призна, че е възнамерявал да се самоубие. Разликата от 16 години във възрастта му с певицата Локо се оказала сериозна за брака им. След следващия скандал сред него и жена му той решил, че с брака им е свършено. Певецът събрал няколко чанти с багаж и се върнал в родния си Велики Преслав. Там се отдал на безкрайни запои с другари. 

" Когато си потеглих от София, си крещя: " Сега дали пък да не се засиля с колата и да се блъсна в някое дърво, та да завърши най-сетне всичко... Бях си пуснал доста мощно " Ръш " и го мислех напълно съществено ", връща обратно лентата на спомените си музикантът. След няколко месеца разлъка, Стенли и Локо се срещнали на неутрална територия. Той тръгнал с колата от Велики Преслав, а тя от София и се срещнали по средата във Велико Търново. На срещата взели решението да си дадат втори късмет и да се съберат още веднъж, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР