Бившата световна №1 Симона Халеп отпадна във втория кръг на

...
Бившата световна №1 Симона Халеп отпадна във втория кръг на
Коментари Харесай

Провал за Симона Халеп в Пекин, Бианка Андрееску и Кики Бертенс продължават на 1/8-финал

Бившата международна №1 Симона Халеп отпадна във втория кръг на шампионата ot WTA Premier Mandatory в Пекин (Китай), който е с големия награден фонд от 8,285,274 $.

Румънката отстъпи с 2-6, 3-6 пред рускинята Екатерина Александрова, като взе единствено 36% от разиграните точки на неин първи сервис. Миналата седмица Халеп за трети път в последните два месеца се отхвърли по време на мач на шампионата в Ухан (Китай).
 Изабелла Шиникова е втората българка в Топ 200 в света след скок от 42 места
Изабелла Шиникова е втората българка в Топ 200 в света след скок от 42 места

Нашата тенисистка завоюва мощния шампионат в Калдаш да Раиня (Португалия)

В същото време сънародничката на Халеп, Бианка Андрееску се завърна корта с победа. Играещата за Канада тенисистка се наложи над представителката на Беларус Александра Саснович с 6-2, 2-6, 6-1. Андрееску отрази 12 точки за пробив. Тя направи общо 6 брейка против 4 за Саснович. Интересен факт е, че през днешния ден Халеп изпревари Андрееску в класация на WTA. Сега се чака нова рокада на двете.

Кики Бертенс също е на осминафинал в Пеки, след победа на играещата мощно в последните месеци украинка Даяна Ястремска след 7-5(5), 6-3. Дженифър Брейди (САЩ) надви над завърналата се след фамилна покруса сънародничка Аманда Анисимова с 6-7(4), 7-6(2), 6-2. Медисън Кийс (САЩ) отстрани игралата чудесно на " Уимбълдън " чехкиня Каролина Мухова с 6-4, 7-6(5).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР