Бившата районна кметица на Младост Десислава Иванчева покани кандидатите за

...
Бившата районна кметица на Младост Десислава Иванчева покани кандидатите за
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова канят на делото си

Бившата районна кметица на " Младост " Десислава Иванчева предложения претендентите за депутати, публицисти и други на делото им с Биляна Петрова на следващия ден. Двете приканват заложилите промяната в правосъдната система в стратегиите си да видят по какъв начин работи правораздаването в България. Ето какво написа Иванчева (без редакторска намеса):

Уважаеми претенденти за депутати,
Уважаеми представители на самостоятелни медии в България,
Уважаеми правозащитни организации,
Уважаеми бунтари,

Каним ви в понеделник 21.06.2021 година, 9:00ч., в зала № 022 на Софийската правосъдна палата на една необикновена среща с Правосъдието в България. Много от вас приказват в предизборните си акции или пък по митинги по какъв начин ще се борят за възобновяване на правото и за действително правораздаване в България. Разбираме, че това е съвременна тематика и е печелившо да я сложите в стратегиите си, за консолидиране на гласоподаватели. Знаем и, че доста от вас не са се сблъскали действително в никакъв случай с (право)съдието в България.

За да вършиме действителни промени уважаеми бъдещи депутати, уважаеми протестиращи, би трябвало да се запознаете с действието и проблемите на правораздаването от вътрешната страна. За това ви каним да присъствате на моето дело във Върховния касационен съд на 9 юни 2021 година от 9:00ч. в зала № 022 на Софийската правосъдна палата. На това дело ще се реши ориста ни, на мен и Биляна Петрова. На това дело, в случай че съдийският състав има някакви подозрения по хода му досега, може го върне за ново разглеждане на първа или втора инстанция, а може и да удари с чукчето, като с гилотина и да ни съсипе живота вечно.

За нас това дело взема решение ориста ни, за вас уважаеми господа би било един добър открит урок по правораздаване в деяние.

С почитания,
Десилава Иванчева
Биляна Петрова
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР