Бившата приятелка на Емилиано Сала Беренис Шкаир написа разтърсващо послание

...
Бившата приятелка на Емилиано Сала Беренис Шкаир написа разтърсващо послание
Коментари Харесай

Бившата приятелка на изчезналия футболист с разтърсващо послание след трагедията

Бившата другарка на Емилиано Сала Беренис Шкаир написа разтърсващо обръщение към футболиста, който изчезна безследно и към този момент втори ден не може да бъде открит. Френският модел Шкаир употребява обществените мрежи, с цел да напише сърцераздирателно обръщение към обичания си, оповестява " Гонг ".

„ Разследвайте, не спирахте да го търсите, апелирам ви! Не мога да допускам за тази злополука, не мога да допускам, че стопират търсенето поради неприятно време. Не мога да допускам, че стопират търсенето до на следващия ден, губят време и не вършат нищо… усещам се безсилна ”, написа тя.

„ Не мога да спра да мисля за теб, че си здрав и на несъмнено място. Имат ли фантазиите дата за валидност? Животът може да се промени за една секунда. Ние сме просто прахуляк в тази галактика. В свят, в който се случват толкоз доста несправедливости, нещото, за което най-вече скърбя е, че не ти споделих всичко, което усеща сърцето ми. ”

„ Не знам какво да кажа, може би това е нещо, което към този момент ще науча. Тези, които ме познават знаят по какъв начин блестят очите ми, когато приказвам за теб. Бях щастливка, че те срещнах. Всичко се трансформира, само че за какво се случват тези неща? Защо тези неща би трябвало да се случват на прелестен, борещ се човек цялостен с упоритости, който работи крепко, добър човек и предан на своята работа и семейство? Защо фантазиите не се сбъдват? Защо ”, написа още тя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР