Бившата председателка на двата предишни скоропостижно отишли си парламента Ива

...
Бившата председателка на двата предишни скоропостижно отишли си парламента Ива
Коментари Харесай

Митева правела кабинет, ако вземе мандат

Бившата председателка на двата предходни скоропостижно отишли си Народното събрание Ива Митева щяла да опита кабинет, в случай че мандатът отиде в Има Такъв Народ.

Това излиза наяве от нейно изявление за БНР през днешния ден.

Много е значимо какъв ще бъде съставът на кабинета, кой ще бъде препоръчан за министър-председател. Вратите не са затворени. Прекалено доста обидни думи изговорихме, прекомерно доста граници прескочихме, прекомерно огромно разделяне показахме. Най-лесният вид е да отидем на избори, сподели Митева.

Бяхме 19 в петък, само че слушам от Политическа партия, че ще беседват с обособени народни представители. Силно се надявам да беседват с групата като група, сподели още Митева.

Ако третият мандат отиде при Има Такъв Народ, виновното държание би било да се опита, разгласи Митева. Всеки е задължен да опита. В името на българските жители сме длъжни да опитаме. Надявам се, че няма да откажем да осъществим мандата.

Председателят на Народното събрание освен е пръв измежду равни, само че той би трябвало да бъде най-хубавия балансьор и съдия в Народното събрание, акцентира Ива Митева.

Според нея този избор би трябвало да бъде изработен, когато бъде връчен първият мандат и се види „накъде отиваме“.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР