Бившата порно звезда Лана Роудс заяви, че е била „благоразумна“

Бившата порно звезда Лана Роудс заяви, че е била „благоразумна“ ...

Свенлива порно звезда спала само с петима мъже извън филмите


Бившата порно звезда Лана Роудс заяви, че е била „благоразумна“ по отношение на секса и е спала само с петима мъже, освен във филмите за възрастни, пише bg-voice. 24-годишната Роудс, чието истинско име е Амара Мейпъл, призна, че е била „много предпазлива и консервативна“.

В своя подкаст тя каза: „Много хора си мислят, че съм пропаднала заради миналото ми като порно актриса. Но в реалния живот съм добър човек“.

Роудс вече е модел и живее в Лос Анджелис. Тя има дълга връзка с YouTube звездата Майк Майллак. Тя каза, че е имала интимни отношения само с шепа хора, извън порно филмите си.

„Спала съм само с пет или шест мъже, извън филмите. Много съм предпазлива и консервативна“.

Преди това Роудс потвърди, че работата ѝ като порно звезда е навредила на любовния ѝ живот. Инфлуенсърката каза: „Когато снимах порно, не съм правила секс с хората извън кадър. Животът ми беше само работа. Ставах сутрин, отивах да снимам. Нямах живот“.

Лана добави: „Мисля, че почти бях забравила как да правя истински секс, защото беше толкова инсцениран и механичен. Изникват много проблеми с вагината и това винаги боли. Просто беше гадно.“

Въпреки че, Роудс прекара по-малко от година в порно индустрията, тя се превърна в една от най-гледаните звезди на Pornhub. Сега работи като модел, инфлуенсър, влогър и подкастър и има повече от 13,7 милиона последователи в Instagram.

Източник: fakti.bg