Бившата половинка на режисьорът Ники Илиев - Саня Борисова отново

...
Бившата половинка на режисьорът Ники Илиев - Саня Борисова отново
Коментари Харесай

Саня с ново гадже в Париж

Бившата половинка на режисьорът Ники Илиев - Саня Борисова още веднъж се носи на крилете на любовта. Чаровната русокоска има нов мъж до себе си, само че настойчиво отхвърля да разкрие самоличността му. Кой е мачото, откраднал сърцето й знаят единствено сестра й и най-близките й другари.

В момента Саня и новият й са на сантиментален воаяж в Париж. Актрисата даже показа фотос от там, само че на фотографията се вижда единствено тя. Не е ясно от по кое време двамата са дружно, само че близки до Саня настояват, че връзката им се задълбочила по време на обществената изолираност. Именно новата обич в живота на Борисова я предиздвикала най-сетне да даде бракоразвод на Ники Илиев. В началото на юни двамата публично се разведоха.

В момента Ники пък е на море в Лозенец. Компания му прави обичаното му куче Анджи. Той разгласява кадър от лятната си почивка, дружно с четириногото, а над фотографията написа: „ На море с Анджи, която още се опасява от вълните, както когато беше бебе. Без да осъзнава, че към този момент е огромна и няма по какъв начин да я извърнат. Но всичко е развой. “. Откакто се разделиха със Саня, името на Илиев бе свързвано с няколко засукани актриси. Той обаче отхвърли да е имал освен това от другарски и професионални връзки с тях. Към момента режисьорът не разкрива да има нова жена до себе си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР