Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) познава хазартния бос Васил Божков,

...
Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) познава хазартния бос Васил Божков,
Коментари Харесай

Лилана познавала Божков, но бизнесът й не зависел от него

Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) познава хазартния необут Васил Божков, само че твърди, че бизнесът ѝ няма нищо общо с него. Това разгласи самата тя в изявление за бТВ. В момента Деянова е в ареста по обвинявания за непозволено асимилиране на средства от еврофондове, насила против длъжностно лице и присъединяване в незаконна група. Заедно с нея е задържан съдружникът ѝ в сдружението " Телетол " Мартин Димитров. За малко бе арестуван и брат ѝ – Александър Деянов.

" Познавам го от дълго време. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него. Разбирам, че някой счита, че прокуратурата ме е задържала поради съмнения, че сме близки. Това не ми се коства по никакъв начин обикновено в една правова страна ", твърди Деянова.

През май 2019 година " Телетол " АД стана вторият народен снабдител на услуги за електронно събиране на пътни такси. Компанията обаче не получи достъп до тол системата и на процедура не може да реализира активност. Това беше повода да заведе дело.

След ареста ѝ Деянова разгласи, че е атакувана, тъй като имала дързостта да каже, че в организация " Пътна инфраструктура " (АПИ) има корупция. Макар че бе оставена под стража трима съдии бяха единомислещи, че няма доказателства тя да е заплашвала длъжностни лица.

Дни по-късно от прокуратурата пуснаха част от доказателствата по следствието си. Според показанията на трима очевидци от управлението на АПИ те са били унизени по телефона и заплашвани, че ще останат без работа, в случай че не подпишат контракт с сдружението на Деянова. Свидетелите настояват, че тя е нахлула в ТОЛ-управлението.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР