Бившата на отявления женкар Благой Георгиев буквално закла и него,

...
Бившата на отявления женкар Благой Георгиев буквално закла и него,
Коментари Харесай

Златка Райкова закла Полина и Благой: Вижте какво разкри за брака им!

Бившата на отявления коцкар Благой Георгиев безусловно закла и него, и новата му жена - Полина Спасова. Зарязаната от футболиста Златка Райкова към този момент освен има нов мъж, само че и избраник в лицето на Карен Хачатрян. Въпреки това обаче обидата от Благой още я гложди и тя не пропуща благоприятен случай да му натрие носа.

Ето, че подобен я споходи преди дни, когато се разбра, че скоро Джизъса ще остави младата си младоженка сама за няколко месеца, с цел да стане участник в " Сървайвър ". Разбира се, концепцията на Георгиев е да лапне 200 000 лв. от предаването, с цел да скърпи бюджета си, който от години никак го няма, само че брачната половинка му въобще не е удовлетворена.

И до момента в който Полина се тръшкала и сърдела на Благой, в опити да го разубеди и да го накара да се откаже от " Сървайвър ", то някогашната му Райкова наляла в допълнение масло в огъня. Близки до нея разкриха, че от дни тя не серпантина да се смее и се басирала по какъв начин бракът на Благо ще завърши на момента, щом излезе от шоуто.

" Готова съм и на милион да се обзаложа! Познавам този човек до болежка, знам му и кътните зъби. Това момиченце Поли дано да му се порадва колкото може до момента в който е при нея, тъй като замине ли, ще се върне с следващата. Слушайте какво ви споделям и си запишете даже - в случай че Благой влезе в " Сървайвър ", ще излезе оттова влюбен. Отново ", разкриват осведомени " пророчествата " на плеймейтката.

Не е нужно да обясняваме по какъв начин са се отразили те на Полина, която така и така няма особени аргументи да има вяра сляпо в мъжлето си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР