Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е поредната известна персона,

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е поредната известна персона,
Коментари Харесай

Ангелкова от ГЕРБ си купи земя за 500 000 лв. край Созопол

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е следващата известна личност, която се е сдобила с вкусен имот на метри от морето. Ексдепутатката от ГЕРБ е вложила над половин милион лв. в земя в Созопол, като със фамилията й имали планове да си построят там лятна хасиенда, където да отпочиват надалеч от лудницата на пренаселения южен курорт.
Парцелът на Ангелкова се простира на обширните 3 декара и точната му цена е 557 412 лв.. По документи се води земеделска земя, само че статутът му постоянно може да бъде изменен и мястото да бъде годно за законни градежи. Имотът се води напълно на името на някогашната министърка, а не на двамата със брачна половинка й Христо. Средствата, с които е направила огромната инвестиция, Ангелкова е вписала, че са от банков заем, както и от подаяние от родителите й, вижда се от декларацията й пред КПКОНПИ.
В Созопол парцели за знамение и приказ имат редица известни персони, политици и олигарси. Бившият министър на превоза – Николай Събев, е измежду най-големите вложители там и има няколко къщи и жилища. Той ежеседмично може да бъде видян на утеха в една от вилите си, която се намира на първа линия до морето, безусловно кацнала на живописна канара, и разполага с куп екстри. Дори до момента в който бе отпред на транспортното ведомство, съвсем всеки уикенд, в това число през зимата, шефът на „ Еконт” се уединяваше там със доста по-младата си половинка Донка.

В местността Буджака на Созопол се намира и имението на олигарха Иво Прокопиев, където преди седмица бе видян да му гостува Кирил Петков с жена си. В съседство на неговата резиденция е и тази на беглеца Цветан Василев. Банкерът има един от най-скъпите парцели в местността. Палатът е оценен на над 2 милиона евро. Култовото имение, решено в жълто и бяло, е със средиземноморска архитектура и непрекъснато видеонаблюдение и е едно от най-внушителните във ВИП квартала.

Издирваната от ФБР и Интерпол криптокралица Ружа Игнатова също е собственичка на голям мезонет в един от най-древните градове по родното Черноморие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР