Бившата министърка на туризма на Бойко Борисов показва безпрецедентна за

...
Бившата министърка на туризма на Бойко Борисов показва безпрецедентна за
Коментари Харесай

Ангелкова зададе 303 въпроса към министрите. 200 от тях - в един ден

Бившата министърка на туризма на Бойко Борисов демонстрира невиждана за българските исторически летописи парламентарна интензивност. От началото на работата на това Народно заседание до момента, Ангелкова е задала общо 303 въпроса на министрите в кабинета, като забележителното е, че цели 200 от тях са пристигнали... в един единствен ден.

Справката за шокиращата ученолюбивост на Ангелкова стартира на четвъртия ден след съставянето на кабинета и доближава своя разцвет на 7 февруари, когато залива министрите с питанията си, отбелязва " СЕГА ". Но пък тя стана известна още нощес с разглеждането на ограниченията за подкрепяне на туристическия бранш, когато депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев разгласи, че е задръстила администрацията с 300 въпроса, които били безмислени, а задачата била да блокира работата в министерствата и в Народното събрание.

Но и също по този начин Ананиев разгласи по какъв начин воденото от нея Министерство на туризма поръчало първокласни книжки с нейния лик за по 60 лв. броя, които сега се съхранявали в комисията по туризъм в Народното събрание и още не можели да ги преброят. След което я подкани да пристигна да си вземе продукцията, като въпреки всичко си я заплати.

Бившата министърка отвърна, че задаване на въпроси към министрите било част от работата на народните представители. Което е реалност, само че пък в мандатите на ГЕРБ министрите много постоянно бяха " крити " от ръководителя на Народното събрание (от ГЕРБ), а самият Бойко Борисов не идваше на парламентарен надзор, като ненизменно биваше извиняван или въпросите към него отклонявани и препращани към министри.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР