Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи

...
Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи
Коментари Харесай

Ново 20! Бившата на Ахмед Доган става актриса

Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи „ Галерия “. 45-годишната Ширин се е уредила с роля в новата сапунка по „ Нова ТВ “ „ Ягодова луна “. Макар и дребна, ролята щяла да й разреши да блесне с гений и неподозирани актьорски качества, разкриват осведомени.

 

Днес Ширин се чувствала свободна да сбъдне фантазиите си и към този момент нямала самообладание да чуе първите мнения за актьорската си игра в „ Ягодова луна “, който започва тази пролет. Карнобатлъ ще се появи още във втората серия на сапунката, а обликът й ще е положителен. Очаква се сериалът да надмине по гледаемост „ Дяволското гърло “ и „ Откраднат живот “, а самата Ширин го определила като „ необикновено завладяващ “.

Ще има и втори сезон, твърди Карнобатлъ . Амбициите й са да бъде видяна от огромните имена в родното кино и след време да бъде поканена за основна роля.

Екссъпругата на Доган, която по принцип работи в Министерството на културата, от дребна мечтаела да стане актриса. Животът обаче имал други проекти за нея, а съдбовната й среща с Ахмед Доган напълно трансформира проектите й.

Най-много поддръжка получавала от щерка си Демет, която била и най-големият й критик. Красивата наследница на Доган е експресивна и артистична също като майка си, въпреки да се е насочила в друга сфера. Демет написа стихове и е доста надарена.

Ширин и Доган подписват брак през 1995-а и се развеждат 7 години по-късно.

По това време към момента водач на Движение за права и свободи, той към този момент живее с друга жена – Алтен Алиева. Взима щерка си Демет при себе си, а Карнобатлъ едвам свързва двата края като продавачка в магазин.

Години по-късно пробивната Ширин стартира работа в Министерството на културата, където се изявява и до през днешния ден. Колегите я разказват като извънредно умна, положителна и извънредно сърцата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР