Бившата френска националка и превърнала се във волейболна икона на

...
Бившата френска националка и превърнала се във волейболна икона на
Коментари Харесай

Френска волейболна икона e обект на икономическо разследване

Бившата френска националка и трансформирала се във волейболна икона на районен съд Кан – Виктория Рава, може да напусне най-титулуваният френски волейболен клуб след 25 години. Според информацията на nicematin.com, Рава, която е общоприет управител на Кан, е обект на процедура за икономическо следствие от управляващите.

45-годишната грузинка Рава, която е родом от Тбилиси, идва в Кан през 1995 година. С Кан печели 19 трофеи във френския шампионат и 18 купи на страната. Носителка е на златото в Шампионската лига. Успешна, красива и чаровна, Виктория Рава се трансформира в емблема на женския волейбол във Франция, като е оповестена и за секссимвол на френския волейбол.



През 2015 година Рава поставя завършек на професионалната си волейболна кариера и стартира да работи в клуба. Първо тя дава отговор за маркетинга, връзката и обезпечаването на партньорства. След това някогашната френска националка пое ролята на общоприет управител. В знак на почитание нейната фланелка с номер 12 бе извадена от приложимост от Кан и заема почетно място в клубната витрина.



Рава бе представител на Кан и на годишната волейболна Гала, която през 2019 година се организира в София. Тогава жребият за Шампионската лига отреди районен съд Кан да попадне в една предварителна група с българския отличник Марица (Пловдив). След това Рава съобщи, че Марица може да е приятната изненада на Шампионската лига, а родните представителки демонстрираха своя капацитет като победиха френския първенец.



Дали за осъществени непозволени дейности Рава ще бъде уволнена, или няма да се стигне до това, следва да се разбере в околните дни, само че в същото време от управлението на волейболната лига във Франция също наблюдават от близо протичащото се в Кан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР