Бившата адреналинка от Господари на ефира Радинела Чушева, която изненадващо

...
Бившата адреналинка от Господари на ефира Радинела Чушева, която изненадващо
Коментари Харесай

„Мис България 2019” става все по-страшна

Бившата адреналинка от „ Господари на ефира ” Радинела Чушева, която изненадващо се окичи с короната на „ Мис България ” през 2019 година макар неособено красивия си външен тип, наподобява все по-странно и плашещо.

Още на идващия ден след успеха в състезанието за хубост, 24-годишната брюнетка се трансформира в една от най-одумваните носителки на купата. Скандалната миска постоянно без срам демонстрира задните си елементи в обществените мрежи. Радинела провокира много спорни мнения най-много поради корекциите по лицето си, писа Уикенд.

Миската обаче въобще не се трогва от всеобщото отрицание и рецензиите за визията си. След състезанието носителката на короната за най-красива българка призна, че е прекалила с уголемяването на устните си и ще спре с корекциите. Хиалуроновата киселина в тях щяла да се разгради след 2 месеца и още веднъж щяла да наподобява обикновено. 2 години по-късно Радинела наподобява още по-страховито. Миската обаче твърди, че се харесва по този начин, а най-доволен е нейния ухажор, който се оказа фамилен предприемач.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР