Бившата адреналинка Ени ще плакне очите на милиони мъже по

...
Бившата адреналинка Ени ще плакне очите на милиони мъже по
Коментари Харесай

Адреналинката Ени - корица на Maxim САЩ

Бившата адреналинка Ени ще плакне очите на милиони мъже по света, тъй като е поканена да театралничи за американското издание на известната мъжка библия, написа „ България днес”.
Тя оглави класацията за най-желано голо тяло в Съединени американски щати, откакто бе номинирана и определена с конкурс измежду над 100 000 участнички.

Евгения Радилова - Ени зае челно място, откакто се изтегли напред и в онлайн гласуването. Така оспорваната конкуренция й обезпечи професионална фотосесия дибидюс, както и пословичен хонорар оттатък океана. „ Да бъдеш на корицата на MAXIM е достижение, за което множеството девойки мечтаят. Ангажиментите сигурно ще се усилят след една такава позиция — момиче от корицата за 2018 година. Самата фотосесия и работата с положителните в сектора е скъп опит”, разяснява още преди финала Ени.

Красавицата благодари в обществените мрежи на почитателите си, че я поддържаха. И призна, че единствено с помощта на тях е съумяла да стигне върха. Ени е измежду първите адреналинки на „ Господари на ефира” и е на път да се трансформира в тотална сензация в Съединени американски щати. Преди години тя даже напусна БГ предаването, с цел да гони дивото и се реалокира в Америка.
Адреналинката заряза присъединяване в „ Господарите”, образованието в НАТФИЗ и реши да завладява в Холивуд. Оттогава до момента тя е една от най-успелите българки в Америка.

Участва в „ Закон и ред”, след което е наградена с няколко оценки за други филми. А преди броени месеци получи и премия за облика на изкусителна кръвопийца на фестивала „ Вампирела”. Хубавата Ени получава, с изключение на корица на Maxim, гореща фотосесия, 25 000 $ и контракт с едно от най-известните мъжки списания. Останалото, както споделят, е история — хубавицата вписа със златни букви името си до тези на Кейт Ъптън, Тейлър Суифт, Ева Лонгория, Алесандра Амброзоио, Джесика Алба и доста, доста други...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР