Бивша кандидатка за политически пост беше застреляна от съпругата на

...
Бивша кандидатка за политически пост беше застреляна от съпругата на
Коментари Харесай

Съпруга застреля любовницата на съпруга си, после и себе си

Бивша кандидатка за политически пост беше убита от брачната половинка на нейния ухажор в къща в предградията на американския град Филаделфия, преди нападателката да обърне оръжието против себе си и да се простреля , оповестиха от полицията.

48-годишната Дженеър Джерардо проникнала в къщата на 33-годишната Меридит Чапман и ѝ устроила засада , до момента в който тя се прибирала у дома.

Разследващите акцентират, че Джерардо може да е носила перука като прикритие . Тя изпратила на брачна половинка си известия, разкриващи нейния проект за възмездие .

И двете дами са били мъртви, когато полицията е пристигнала в отговор на позвънявания на незабавния телефон 911.

Детективите прецизираха, че тялото на стрелкинята е било открито в кухнята, близо до това на Чапман. Тя е изстреляла два патрона .

" Имаше кръв на всички места ", означи диспечерът на тел. 911.

Полицаите се натъкнали на Марк Джерардо, брачният партньор, пред парцела, където се е разиграла кървавата баня. След като прочел притеснителните известия на брачната половинка си, той споделил на полицията: " Съпругата ми може да е вътре. "

Той е възнамерявал да вечеря с любовницата си същата вечер, само че се тормозил, когато тя не пристигнала на уговорената среща.

" Имате мъж, който е бил женен и който е имал връзка с тази друга жена ", посочи представител на локалната полиция, като добави: " Съпругата е знаела за това и това е била пресметната, планувана офанзива . "

Чапман, която също е била омъжена, е била претендент на Републиканската партия за щатския сенат в щата Делауеър през 2016 година

Джерардо е била въоръжена с револвер.

Чапман преди е била старши маркетинг шеф в Университета Делауеър, където е била началник на любовника си. Според полицията тя е била женена за Люк Чапман, някогашен член на градския съвет в Нюарк, Делауеър, само че не е живяла със брачна половинка си от известно време.

Съпругът на Джерардо от време на време разгласил фотоси на брачната половинка си в профила си в " Инстаграм ". Една от фотосите е съпроводена с изказването му: " Моят подарък за рожден ден 24/7. Аз съм благополучен мъж . "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР