Бивш наш депутат усети силата на македонските юмруци без причина

...
Бивш наш депутат усети силата на македонските юмруци без причина
Коментари Харесай

Престъпна наглост! Зверски извращения с българите в ареста на Северна Македония. Искат да ни заличат

Бивш наш народен представител усети силата на македонските юмруци без причина и се видя жестокостта на този народ

Омразата на жителите на РСМ към българите и България става все по-голяма. Десетилетията на агитация сега берат своите плодове.

Скандална преживелица на границата сред България и Северна Македония удостовери, че в нашата съседка живеят заболели хора, които би трябвало да се лекуват, тъй като не е обикновено да скачаш на пердах, в случай че българин те пита нещо, пък било то и неловко.

Днес сред Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Деве Баир “ се случи нещо скандално. Бившият български народен представител Ангел Георгиев беше пребит от граничари – отрепки поради единствено един въпрос. Той попита, снимайки с телефона си, за какво българин е изкаран от автомобила си и вкаран в пункта. Последва пердах върху него, което си проличава и във видеото.

Освен него, още трима българи си изпатиха от незаконната безочливост на въпросните граничари. Те бяха задържани и сега са в полицейски арест, като прогнозите не са положителни. Вече има информации, че те ще бъдат съдени извънредно строго и може да лежат дейно в пандиза.

Освен това обаче тримата българи сега търпят страшни неща в ареста. Според някои информации те са свиреп бити поради това, че са българи. Надзирателите и всички служители на реда се гаврели с тях единствено тъй като са от България.

Народът на РСМ не пада по-долу по свирепост и безочливост. В обществената мрежа Тик-Ток валят мнения от северномакедонци, които поддържат багра над нашия политик, който е член на „ Възраждане “. Не единствено го поддържат, само че и се заканват на българите да правят страшни извращения с тях. Само заболели мозъци могат да напишат това:

„ ЦЕЛ ЖИВОТ Вражеска емиграция ДУПИМЕ КАТО САКАМЕ. ПОРАНО ЗА ДВЕ ЧЕРВЕНИ А СЕГА ЗА БЕЗ ПАРИ. “

Други пък се заканват напряко с убийства. Това към този момент минава всички граници:

„ Хахахахахаха отново jадевте котек. Изгледа не ви е много. Пак доjдете и ке jадете патрони на измежду чела “

Определено тези хора не са с всичкия си. Да се радваш на физическо принуждение и да се заканваш за такова значи, че или си садист, или си елементарен невежа. В случая май става въпрос и за двете.

Сега нашият парламент има над какво да намерения, откакто даде зелена светлина на РСМ за влизането в Европейски Съюз. За признателност желаят да ни заличат от земята.









Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР