Биткойн се устремява към исторически връх, прогнозира опитен търговец(снимка: CC0

...
Биткойн се устремява към исторически връх, прогнозира опитен търговец(снимка: CC0
Коментари Харесай

Прогнозират „избухване” на биткойн през октомври


Биткойн се устремява към исторически връх, предвижда умел търговец
(снимка: CC0 Public Domain)

Биткойн на цена от 100 000 $ ? Възможно е в най-скоро време, съгласно пазарните наблюдаващи . Най-популярната криптовалута може да „ избухне ” през октомври, тъкмо както се случи през 2013 година

Опитният търговец на криптовалути Тон Вайс, че цената на един биткойн може да скочи до 100 000 $ до края на тази година. Той чака повтаряне на облагите, които биткойн донесе на вложителите от края на юли до началото на септември, когато курсът на криптовалутата се повиши от 30 000 на 52 000 $.
още по тематиката
Тон Вайс базира своята прогноза на личния си знак за превръщане на инерцията (MRI).

„ Ще чакам с неспокойствие да се повтори тази обстановка. Това ще ни води напряко до нов исторически най-много от 68 000 $ или може би малко по-малко. Още в средата на ноември чакам голям пробив от тази област ($68 000) до зоната от $100 000 до края на годината ”, предвижда Вайс.

Потенциално би могъл да доближи своите върхове за всички времена при започване на идващия месец, преди да направи параболично прекосяване в шестцифрен ценови диапазон до 2022 година, добавя Вайс.

Той твърди, че BTC може да „ избухне ” през октомври, тъкмо както през 2013 година Междувременно биткойн към този момент коства към 42 600 $, по данни на CoinDesk.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР