Битките от УЕФА Шампионска лига се завръщат по MAX Sport

...
Битките от УЕФА Шампионска лига се завръщат по MAX Sport
Коментари Харесай

Битките от УЕФА Шампионска лига се завръщат по MAX Sport във вторник

Битките от УЕФА Шампионска лига се завръщат по MAX Sport във вторник Двубоите от груповата фаза на новото издание на Шампионската лига се завръщат в ефира на MAX Sport. За втора поредна година всички най-интересни мачове във вторник ще се излъчват по спортните канали на А1, а началото ще бъде обещано на 17 септември. Откриващите дуели за новия сезон в Лигата са с начален час 20:00 и ще опълчват Олимпик Лион против Зенит (MAX Sport 2) и Интер – Славия Прага (MAX Sport 3).

Феновете на първокачествения футбол сигурно ще останат удовлетворени и от късните мачове за деня. По MAX Sport 2 един от любимците за купата – Барселона, ще има сложната задача да започва акцията си с триумф против коравия отбор на Борусия Дортмунд. Двубоят на „ Вестфален щадион” стартира в 22:00 часа.

По същото време, само че по MAX Sport 3, почитателите на настоящия европейски първенец Ливърпул ще могат да проследят гостуването на Мохамед Салах и компания в Неапол на локалния Наполи. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 17 септември  Борусия Дортмунд 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР