Битки с чудовища и вещици, свръхестествени преживявания и приказни светове,

...
Битки с чудовища и вещици, свръхестествени преживявания и приказни светове,
Коментари Харесай

Чудовища, вещици и много адреналин в четвъртата седмица на “Великият понеделник” по KINO NOVA

Битки с чудовища и вещици, свръхестествени прекарвания и приказни светове, доста адреналин и морални алтернативи чакат цяла плеяда холивудски звезди в четвъртата седмица на шести сезон на "Великият понеделник " по KINO NOVA. Кампанията на филмовия канал продължава да дава многообразие от жанрове за киноманите.

Зрителите могат да гласоподават за Джейсън Стейтън, който влиза в борба на живот и гибел със самия себе си в смразяващия екшън “Огън в кръвта”. Придобилата съвсем паметен статус лента е дело на тандема Невълдийн и Тейлър, а Стейтън влиза в ролята на наемния палач на мафията Чев Челиос, на който негов съперник инжектира токсинът “пекински коктейл”. Единственият вид Челиос да оцелее е да поддържа равнището на адреналина си извънредно високо през идващите 24 часа, а с цел да го реализира той се впуска в шеметно гонене, с цел да отмъсти на своите отровители, само че дали ще успее?

Не по-малко вцепеняващ и именит е конфликтът на Айс Кюб, Дженифър Лопес, Джон Войт и Оуен Уилсън с чудовището в класиката на хорър трилърите "Анаконда ". Лентата напомня речната експедиция на документалисти в Амазония. Професионалният интерес към непознатото кара екипа да става все по-любопитен и да продължи пътуването си във вътрешността в реката, макар неприятното предусещане. Там обаче ги чака свирепото митично влечуго, което ще се погрижи експедицията им да се трансформира в същински призрачен сън.

В битката за зрителския избор влиза и именитият Силвестър Сталоун, който се завръща на кръга в спортната драма “Роки Балбоа”. Сталоун е освен реализатор на основната роля в шестата част от поредицата за героя, трансформирал неговата актьорска кариера, само че и режисьор на лентата. Филмът събира същинско съзвездие от известни персони и артисти като Майк Тайсън, Антонио Тарвър, Майло Вентимилия и Тони Бъртън. Сюжетът наблюдава историята на някогашния първенец в тежка категория Роки Балбоа, който се е отдал на подобаващ отдих, само че събитията го карат да излезе още веднъж на кръга, с цел да потвърди на какво е кадърен. Предстои борбата на живота му, с която триумфално ще затвори страницата на своята изключителна кариера.

Благодарение на Джейми Лий Къртис холивудската актриса Пайпър Перабо също ще преживее най-щурото, занимателно и изпълнено с адреналин премеждие в своя живот в комедията “Бевърли Хилс Чихуахуа”. Заглавието, дело на режисьора на “Агент ХХL” Раджа Госнел, слага началото на най-успешната комедийна поредност с кучета през новото хилядолетие. Филмът също се бори за гласовете на феновете с историята на четириногата хубавица Клоуи, чието главно обвързване е да се демонстрира от чантата на господарката си (Джейми Лий Къртис). Но за злощастие, противен случай помрачава прелестния й живот, откакто собственичката й отпътува, а тя се изгубва, до момента в който е под грижите на приветливата й бавачка, в чиято роля феновете ще видят Пайпър Перабо. Сега дребната Клоуи ще би трябвало да разчита на себе си и на новите си другари, с цел да се върне у дома.

Никълъс Кейдж пък се изправя пред тежка политическа и личностна равносметката в драмата "Беглец ". Филмът споделя за конгресмен Прайс - идеалистичен, само че комплициран политик, който е заставен да се изправи против проблемите в живота си, откакто кариерата му е унищожена от секс скандал. В ролята на негов татко влиза Питър Фонда, а в брачната половинка му се превъплъщава Кони Нилсен. Режисьор на "Беглец " е Остин Старк, който е продуцирал някои от сполучливите самостоятелни продукции през последните десетилетия дружно с имена като Вернер Херцог. Никълъс Kейдж прави една от положителните си функции в тази творба, съчетавайки в облика на Прайс самоунищожителността на героя си от “Да напуснеш Лас Вегас”, тъгата на “Синоптикът” и лудостта в “Диво сърце” и “Лице назаем”, а осъществяването му изцяло справедливо може да завоюва гласовете и сърцата на киноманите.

Непознатото си лице ще покаже и холивудската звезда Анджелина Джоли, която ще се трансформира в Злодеида в хитовото фентъзи "Господарка на злото " на режисьора Робърт Стромбърг. Базираният на приказката "Спящата хубавица " от Братя Грим филм споделя историята на красива и почтена млада жена, която става жертва на безмилостно изменничество и това трансформира чистото ѝ сърце в камък. Злодеида е решена на всичко, с цел да отмъсти и да отбрани народа си и подхваща епична борба с краля на индивидите като проклина новородената му дъщеричка Аврора (в ролята Eл Фанинг). Докато Аврора пораства, тя се озовава в центъра на кипящ спор сред Горското царство, което е възпитана да обича и кралството на татко ѝ, което е и нейното завещание. Злодеида схваща, че Аврора държи ключа към мира в земите им и взема решение да предприеме крайни дейности, които ще трансформират двата свята вечно.

Феновете на качественото кино могат да изберат своя любимец от изброените ленти на уеб страницата на "Великият понеделник ", а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 23 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от всички дали своят вот ще получават страховит брандиран подарък. На финала на емблематичната за KINO NOVA акция, в която господства фенът, също има изненади. За да бъде всичко 6, огромните награди също ще са 6 – всички, които са дали своят вот всяка седмица в продължение на "Великият понеделник ", имат късмет да завоюват специфичен брандиран и персонализиран режисьорски стол.

"Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ".

Гласувайте за своя любимец измежду новите шест кино лентата на уеб страницата на акцията https://greatmonday.bg/
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР