Битката за титлата в Първа лига претърпя нов обрат, като

...
Битката за титлата в Първа лига претърпя нов обрат, като
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" спря "Лудогорец" и завърза интригата на върха

Битката за купата в Първа лига претърпя нов поврат, като единствено два кръга преди края на сезона " Лудогорец " остана зад ЦСКА. В мач от 33-тия кръг в състезание първенците приключиха 2:2 в гостуването на " ЦСКА 1948 " и по този начин са с точка зад алените.

Преди ден, с цел да излезе на върха.

Двубоят в Бистрица се игра на доста тежък терен, което се отрази на качеството на двата отбора.

За трети път в шампионата двата отбора не съумяха да се победят. В началото на сезона още веднъж в Бистрица първият мач приключи 2:2, а в Разград резултатът беше 1:1. Преди няколко дни " Лудогорец " надделя алените във.

Всички четири гола паднаха през втората част. Спас Делев откри за първенците в 46-ата минута, само че единствено 12 по-късно " ЦСКА 1948 " изравни с попадение на Педриньо.

В 62-ата минута " Лудогорец " отново поведе с попадение на капитана си Кирил Десподов. В обстановката вратарят на " ЦСКА 1948 " получи травма и напусна.

В последните минути и двата отбора имаха своите шансове. Ивайло Чочев изравни в 86-ата с хубаво попадение и удар от въздуха. След това Якуб Пьотровски стреля едва за първенците, а най-хубавият късмет пропусна Радослав Кирилов от домакините в осмата минута на добавеното време.

С равенството " ЦСКА 1948 " остава на трето място, само че единствено с точка пред.

В оставащите два кръга " Лудогорец " приема " Левски " и по-късно гостува на " Черно море ", а ЦСКА играе поредно с " ЦСКА 1948 " на " Българска войска " и с " Левски ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР