Битката за короната в седми сезон на "Гласът на България"

...
Битката за короната в седми сезон на "Гласът на България"
Коментари Харесай

Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в Гласът на България

Битката за короната в седми сезон на "Гласът на България " публично ще раздели треньорите в два враждуващи лагера. Тази неделя Михаела Филева и Камелия ще разгласят война на сътрудниците си в журито, а Графа ще признае, че в шоуто е настъпил матриархат.

Един глас ще накара всички да изискат да извърнат столовете си към сцената, само че един ще остане блокиран. Кой кого ще отстрани и по какъв начин Влади Ампов открива "прокобата на блок бутона ", ще стане ясно във втори епизод от кастингите на мрачно.

Романтичен млад китарист, който се бори с подла болест, две сестри с обща фантазия да се качат на огромната сцена и експресивна певица, която се приготвя за осъществяването си с 60 клека в бекстейджа, са част от колоритните участниците в епизод 2.

Как да осъществен фантазията си за музикална кариера ще ги посъветва персонално международната звезда Роби Уилямс. Той ще влезе в ролята на треньор с скъпи препоръки към участниците в "Гласът на България ". В особено видеообръщение именитият артист ще разкрие формулата за триумф в музикалния бизнес и ще съобщи част от опита си на претендентите за певческа популярност в шоуто.



Благодарение на мощното онлайн наличие на българското издание на музикалното риалити, което получи премия за най-хубаво показване в мрежата измежду всички формати "The Voice of… " в света, сцената на "Гласът на България " се трансформира в желано място за изява на чужденци от всички краища на света. Силното интернационално присъединяване ще продължи с осъществяването на едно нежно 19-годишно момиче с галактически глас, което ще получи най-неочакваната и прочувствена среща в живота си.

В епизод 2 пред четирите стола ще се изправи и регетон звезда от Доминикана, която ще се опита да впечатли треньорите с осъществяване на най-големия международен шлагер на миналата година.

Първите реакции на определените участници и войната сред треньорите следи новият V-Reporter в "Гласът на България " Александра Петканова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР