Битката на кабинета да забрани палатки, хипари, клошари, растафари, крави

...
Битката на кабинета да забрани палатки, хипари, клошари, растафари, крави
Коментари Харесай

Ол инклузив Ол инклузив

Битката на кабинета да забрани палатки, хипари, клошари, растафари, крави и други животни, които доста мърсят Черноморието и безсрамно са се открили на тези 0,0005 % незастроени площи, може да бъде доведени до край. Имаме обективна концепция - да се завърши с тази дандания, всяка година едно и също, огромен напън към този момент за едни пет останали дюни, половин Иракли, едно Карадере и едно плажче, дето няма да ви го кажем, манафи. Нека вдигнем един хотел, един огромен инфраструктурен, туристически, интернационален, трансбалкански, трансевропейски и трансисторически план.  
Нека той изгрява като арка, стартира от Шабла и стига до Резово. В градежа му да бъдат всички мутри с изпрани пари, неизпрани пари, полузатворници, пишман министри, вицепремиери, притежатели на малките екрани, вестници, лафки и Владо Каролев. До него ще се стига с кола, аероплан, хеликоптер, парашут, изстрелване от дулото на топ, само че в никакъв случай на стоп или колело. Може да се споделя Ол Инклузив " Ол Инклузив ". Да не се объркаш. 
Ол Инклузив " Ол инклузив " ще съдържа стаи за 2 милиона ВИП посетители, големи софри, бездънни басейни, грамадни асанасьори, стотици барченца, радостни пързалки и пържени картофи, които ще се подават от дупките на радиото в асансьора и ще ги хапваш, до момента в който слизаш от 25-тия до четвъртия етаж, който се намира под фитнеса, над сауната, вляво от пиано бара, покрай дискотеката и диагонално на масажите. В Ол Инклузив " Ол Инклузив " ще работят стотици хиляди българя, подготвени да разменят по 18 часа от всекидневието за 600 лв. на месец, които вземаш всеки месец без август и септември, тъй като тогава нещо се обърква и притежателите вярно взеха решение, че така и така си бил на море и това е задоволително за твоята шавлива в настояването на бакшиши работна ръка. В този хотел от целия свят ще идват наднормени майки с наднормени татковци и наднормените деца и няма да имаш потребност от плажно масло, поради естественото омазняване, което шведската маса носи на ценителите на изобилното хранене и благословените четири сгъвки сред вълните дебеличко от гърдите до пъпа, която щом станеш оставят четири червени внезапни, които са супер. Хапнал си пълнена пуйка с пълнено пиле с пълнено яре с пълнени чушки с топено синьо фета сирене бри моцарела.
В Ол Инклузив " Ол Инклузив " българският ще е неразрешен със закон от конституцията и ще се приказва скрито и с шушукане от личния състав, който единствено сред 4.15 до 4.30 сутринта, когато всички спят, ще разменя реплики на този анатемосан и пазарно неупотребим език. Ще звучи постоянно една музика, която си чувал през целия си живот, само че не знаеш коя е. Нейната цел е да сътвори подсъзнателни фонови чувства за наслада, които те карат да изпиташ подсъзнателни фонови чувства за наслада. Тя наложително има мек и компактен бас, също като твоето меко и компактно тяло, което към този момент свързва две хавлии в една, с цел да се събере на плажа. 
Плажът на Ол Инклузив " Ол Инклузив " ще бъде непрестанен и на всеки 10 квадратни метра ще има бар, на всеки 20 избавител, на всеки 30 табела за цената на шезлонга и цената на чадъра и цената на слънцето и цената на въздуха и цената на морето. Ще имаш няколко разновидността - или да плащаш кеш всякога, или да си нанижеш на ръката лентички на китката, на лакътя, през коляното, към врата и кръста, като всяка ще ти дава достъп до разнообразни хубави неща, които да олекотяват, омекотяват, остойностяват престоя ти. В хотела ще има специфични представители, на които ще отеква гласа на госпожа Ангелкова, която на всеки кръговиден час ще отмерва приходите от туризма, по-големия брой руснаци, по-големия брой англичани, по-големия брой скандинавци, по-големия брой по-голям брой, до момента в който стане това несъмнено и красиво и министерско число, което да стопира дъха ти и способността ти да възприемаш статистика. 
В Ол инклузив " Ол инклузив " има разнообразни занимания. Най-популярното е да се водят с белезници хипари, които да се разпъват на кръст пред басейна, до който има тренировки по салса, бачата, ламбада и Енрике Иглесиас. Хипарите ще висят с надолу главата, с цел да може от джоба им да изпадне опаковка от вафла и бъде потвърдено по какъв начин замърсят всичко в близост и не си чистят боклука. С тях ще могат да си играят децата на средноевропейската класа и да ги заравят на плажа, до момента в който не им остане единствено главата на открито и за развлечение бъдат принудени да изпеят нещо на " Бийтълс ", " Пятница " или недай боже Митко Таралежков. Накрая те ще получат примамливо предложение - да работят един месец оковани с вериги в хотела, с който да спестят пари за един ден в него, с цел да се научат на двете неща, които по този начин не владеят - на труд и отмора. После ще ги пуснем на пет километра в морето, само че не без контрол: могат да се държат за китарата и да плуват уловени във радостния й гриф, възпявайки най-красивата ария: за хотел " Калифорния " и неговия популярен черноморски заместител - such a lovely place.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР